Piszę tę propozycję czy jest możliwość jej zrealizowania. O to moja propozycja: Rangi Vip i Svip są tylko na 80 Dni, gdyż można byłoby dodać możliwość kupna rangi na zawsze np Vip za 25 złotych czy jak tam ustalicie A svip np. 45 złotych. I można było ją kupić tylko PaySafeCard'em. Myślę że ta propozycja zostanie przyjęta Pozdrawiam SMAV
Ja myślę, że to zły pomysł. Kiedyś ranga była na zawsze lecz to zmieniono, bo to było bez sensu. Dlaczego? Załóżmy, że wszysct kupili rangę Vip+ i więcej nie kupią, bo już mają, a dla założyciela serwera nie byłoby zysku z tego. Jestem na NIE ❌
Nie. Nie. Nie. I jeszcze raz nie. 35 PLN na 80 dni to jest 43 gr dziennie, co z pewnością nie jest wygórowaną ceną, a nawet nie "ciut wygórowaną". 11PLN nawet nie będę dzielił na 80 :/ Nie przesadzajmy. Nowy model ekonomiczny CraftApple Network jest rzeczą przemyślaną na wszelkie możliwe sposoby. Przy jego wprowadzeniu rozpatrywane były wszystkie możliwe za i przeciw. Model ten został wybrany jako gwarantujący najlepsze wyniki w długoterminowej perspektywie.