MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Aang, 24 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Aang

Aang Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Daniel
    Dokładny nick w grze: Aang
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: sobotę i w wolne dni w grze przebywam 6-7 godzin tak to 3-4. Mój ulubiony tryb to Survival
    Data urodzenia: 19.05.2003
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gre rozpocząłem 2007 roku. Wersja na której zacząłem grać to 1.3
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Craftapple gram pół roku smile
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłem karany.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak tą rangą był HeadAdmin
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, żeby na trybie Survival były kity takie jak: /kit Mutant, i /kit Gladiator
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik jest osobą, która przedstawia swoim zachowaniem samego siebie, powinien być nad wyraz uczciwy, jest to też ranga, który pierwszy lepszy nie da rady "skminić". Reasumując, na tejże funkcji powinna być osoba, która jest godna temu przywilejowi.
    TZN : Pomaganie adminom sprawdzanie graczy ogarnianie czatu oraz wlacznie sie w zycie serwera smile
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciał bym mieć rangę Pomocnik, bo: Lubię pomagać graczom, Umiem załagodzać konflikty (chodź by Mute'm 10 minut) i znam większość komend które posiada ranga Pomocnik Oraz bardzo dobrze planuje itd
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek będe zwracał uwagę na Chacie, tepnę się do nich i zobaczę co robią, Zacznę dawać mute'a 3 minut potem będę Interweniowal mutem na 10 minut
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam umiejętność współpracy z ludźmi.
    Opisz swoją osobę: Jestem SEBASTIAN. Mam 12 lat. Chodzę do 5 klasy podstawówki Moje Hobby Gry i Programy Moją zaletą jest to, że lubię pomagać innym osobom oraz jestem bardzo uczciwy smile
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji w godzinach od 8:00 do 0:15
    Umotywowanie podania: Pozdrawiam serdecznie Daniel
    Mój e-mail karton99119911@gmail.com
    Skype DM2003_4
    GG SebaPlayWidzowie
    Jezeli Ty adminie od rekrutacji zobaczyles moj post i potrzebujesz moj numer telefonu to napisz na skype

Reklama
  2. Majka250

Majka250 Użytkownik

Docenione treści:
    24
    Jest to ściągnięte podanie.

http://craftapple.pl/forum/thread-8331.html

Następne podanie złóż za miesiąc. Powodzenia

3. Polaczekk

Polaczekk ✪ Morsunista

Docenione treści:
    38