MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] TAK_SOBIE

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika NiGorNik, 25 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NiGorNik

NiGorNik Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick z gry:TAK_SOBIE
    2.Data otrzymania bana:25.08.26
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:eek: to filmik z powodu [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UbyAcYhgT5Y[/video] dostałem ban że niby logłem bo nie odczekałem 35s tak mi tłumaczył Inevara
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: nigdzie nie pisze ze mam czekać po walce 35s żeby wpisać /warp np. arena (a jeżeli gdzieś pisze to proszę o podanie linka (Nie wiedziałem że mam czekać 35s)

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Podobna sytuacja wystąpiła tutaj: http://craftapple.pl/forum/thread-8260.html
    Starczyło przejrzeć pierwszą stronę odwołań od banów.
    Nagranie, które sam przytoczyłeś, trwa mniej niż pół minuty. Przypominam, że tzw. "ct" trwało 35 sekund, a na nagraniu widzimy, jak bijesz I teleportujesz się. W czasie ok. 20 sekund nie byłoby to możliwe, gdyby plugin na blokowanie komend działał, ergo zrobiłeś źle.
    Moje zdanie jest takie, iż ban pozostaje.

3. NiGorNik

NiGorNik Użytkownik

Docenione treści:
    0
    :c teraz są wakacje a wy mi dajecie bana za coś czego nie ma wpisanego w prost ze mam czekać 35s może ja myślałem ze tylko 10s skąd miałem wiedzieć ze mam czekac 35s???
    [hr]
    to ostatni tydzień wakacji i chciałem go wykorzystać bo potem czasu nie mam bo nauka :c

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Sam stwierdziłeś w grze, że grałeś też w czasie, jak ten plugin był obecny, więc mogłeś wiedzieć, że "ct" trwa 35 sekund. Poczekaj cierpliwie na zamknięcie tematu, koniec bana lub wypowiedź Administracji.

5. NiGorNik

NiGorNik Użytkownik

Docenione treści:
    0
    grałem tylko 1 dzień w tedy z kolegami i oni się bili i gadali że jest antyloganie ale nie powiedzieli ile i ja potem nie grałem długi czas i zacząłem grać znowu i wtedy nie było już antyloganie
    [hr]
    grałem z dominik_poland i gawlaczek ale gawlaczek juz nie gra

6. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Nie zmieniam decyzji Indiany. Ban pozostaje. Ostatni tydzień był bardzo głośny o tym ile jak kiedy za co. Tak jak Inrvara napisał wystarczyło przejrzeć prośby o UB.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę