1. Nick w grze: Ladavi 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Rotmiszcz 3. Serwer: (np. survival/creative) sv 4. Przybliżona data: 25.08.16 5. Opis wykroczenia: killaura - widać, że grasz je i bije jednocześnie mięskiem/refami/potkami 6. Dowody: [video=youtube]https://youtu.be/34UoeQW4r6o[/video]
Obejrzałem całe wideo, zerknij że za każdym razem gdy zjadam refilka, zjadam go po kilka razy Ledwo co się udalo was odepchnac i poratować się /heal, No wyglada to jak wyglada, ale jak się każdy przyjrzy staram się zjeść refila kilkukrotnie przez te Lagi
1:21 -> igusb123 zostaje podpalony [stoi w miejscu mimo, że dostał mieczem] 1:27 -> igusb123 CZARY MARY i go nie ma. Przypadek?
Lol, rzeczywiście. Nie czytałem czatu XD @Rotmiszcz, XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Tyle mam do powiedzenia co do Twojego postu.
Ewidentnie widać, że dany gracz przedstawiony nam tutaj posiada nielegalne modyfikacje które są zabronione na serverze.