MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika SebaPlay122PL, 24 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SebaPlay122PL

SebaPlay122PL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Sebastian
    Dokładny nick w grze: Nozoom
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie w grze przebywam 6-7 godzin. Mój ulubiony tryb to Survival
    Data urodzenia:2004-6-9
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gre rozpocząłem 2007 roku. Wersja na której zacząłem grać to 1.3
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na Craftapple gram pół roku :)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nie byłem karany.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak tą rangą był HeadAdmin
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, żeby na trybie Survival były kity takie jak: /kit Mutant, i /kit Gladiator
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik jest osobą, która przedstawia swoim zachowaniem samego siebie, powinien być nad wyraz uczciwy, jest to też ranga, który pierwszy lepszy nie da rady "skminić". Reasumując, na tejże funkcji powinna być osoba, która jest godna temu przywilejowi.
    TZN : Pomaganie adminom sprawdzanie graczy ogarnianie czatu oraz wlacznie sie w zycie serwera :)
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciał bym mieć rangę Pomocnik, bo: Lubię pomagać graczom, Umiem załagodzać konflikty (chodź by Mute'm 10 minut) i znam większość komend które posiada ranga Pomocnik Oraz bardzo dobrze planuje itd
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek będe zwracał uwagę na Chacie, tepnę się do nich i zobaczę co robią, Zacznę dawać mute'a 3 minut potem będę Interweniowal mutem na 10 minut
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam umiejętność współpracy z ludźmi.
    Opisz swoją osobę: Jestem SEBASTIAN. Mam 12 lat. Chodzę do 5 klasy podstawówki Moje Hobby to jazda na Rowerze oraz piłka nożna:) Moją zaletą jest to, że lubię pomagać innym osobom oraz jestem bardzo uczciwy :)
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji w godzinach od 8:00 rano do 23:00 wieczorem :)

Pozdrawiam serdecznie Sebastian
    Moj e-mail Seba_Porower@tlen.pl
    Skype SebaPlayWidzowie
    GG SebaPlayWidzowie
    Jezeli Ty adminie od rekrutacji zobaczyles moj post i potrzebujesz moj numer telefonu to napisz na skype :)

Reklama
  2. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pół roku czy kilka dni? NIGDY ale to NIGDY cię na serwerze nie widziałam. Mała aktywność na forum itp... Wchodź często na forum i udzielaj się, daj poznać się graczom serwera, bądź dla nich miły i im pomagaj, a później napisz podanie za miesiąc.
    A i
    Na co takie kity? Wystarczy jeden, ponieważ to survival. Gracze muszą sobie jakoś radzić bez kitów.

Na nie.[/color]

3. ||ThunderBuddys||

||ThunderBuddys|| Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Treść podania jest napisana bardzo chaotycznie.
    Piszesz w nim, że jesteś bardzo uczciwy i uwielbiasz pomagać, jednakże twojej pomocy nie widać.
    Pisząc jakąkolwiek pracę do szkoły zawsze piszesz ją na brudno, a później przepisujesz na czystą kartkę lub do zeszytu poprawione w pełni opowiadanie/wypracowanie.
    Napisałeś to zgłoszenie, a później jeszcze je modyfikowałeś, przez co można stwierdzić, iż nie jesteś pewny swego zdania, dlatego je poprawiasz.

Jak zdążyliśmy zauważyć wakacje dobiegają końca, a w twoim podaniu widnieje informacja o tym, że będziesz spędzał w grze od 8:00 do godziny 23:00 czyli 15 godzin.
    Naprawdę?
    Skoro tak, no to współczuję Ci ogromnie siedzieć 15 godzin przed monitorem w piękne dni.

Błędów stylistycznych dużo, jednakże to podanie jest do poprawy tylko z wyglądu. Treściowo pozmieniałbym nieliczne zdania i byłoby ok.

Jak na razie nie jestem w stanie stwierdzić, iż nadajesz się na to stanowisko.

4. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na Tak:
    -

Na Nie:
    - Nie widziałem cię na serwerze,
    - Nie udzielasz się na forum/grze,

Pytanie.
    Czy dasz muta na 10 minut nawet gdy nie będą przeklinali ?

Na Nie.
    Gitara Siema

5. antexolone

antexolone Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A więc tak... nie jestem pewien czy zacząłeś grę w minecraft wtedy, kiedy miałeś 3 lata, ale mniejsza o to. Twój nick może tam z dwa razy zobaczyłem ale na pewno nie wtedy kiedy pomagałeś innym. Nie udzielasz się na forum.
    A więc jestem bardziej na nie, może za miesiąc jak napiszesz kolejne podanie zobaczymy Udzielaj się na forum i na serwerze a zwrócisz na siebie uwagę administracji.

tak, ale za miesiąc jak się poprawisz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę