1. imię : Dominik 2 dokładna nazwa z gry: [/b]POLSKA2 na imię mi Dominik 3.ile czasu dziennie przebywasz w grze: to zależy od dnia tygodnia jak jest od poniedziałku do piątku jest szkoła i mam obowiązki ale gram tak około 2-3 godz a w weekend gram około 4 godz na których serwerach najchętniej : [/b]najchętniej gram na mc.craftapple.pl w zasadzie tylko na nim 4.data urodzenia: urodziłem się 14.04.2002 więc mam 14 lat 5.przybliżona data zaczęcia gry w minecraft i wersja: zacząłem grac 2013 roku w wersji beta 6.przybliżona data gry na serwerze: na serwerze gram tylko tydzień na tym koncie a wspólnie na wszystkich około 1 roku 7.czy kiedy kol wiek byłeś karany na serwerze: nie byłem 8.czy pełniłeś funkcje podobną na innym serwerze oprócz craftapple: tak pełniłem funkcje administratra na swoim serwerze w minecraft 9.czy chciałbyś zmienić serwer craftapple: odpowiem krótko nie 10.jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: pomocnik powinien pomagać moderatora w ogarnianiu czatu zgłaszać wszelkie bugi/usterki/problemy dla viceadministratora pomagać graczom w ich problemach uczestniczyć na forum serwera i być dyspozycyjnym komendy pomocnika: /kick nick-wyrzuca gracza z serwera /mute nick-np. 24g 10min 7day 11.dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: na pewno sformułowanie "bo lubię pomagać " brzmi banalnie ale gdybym tego nie lubił nie pisał bym teraz tu. na serwerze gram sporo czasu i doskonale poznałem będący tu klimat . pomagając graczom dowiedziałem się jak do nich podchodzić 12.w jaki sposób załagodzisz konflikty : przede wszystkim rozmowa postaram się rozmawiać z graczami o co zaszło i co było przyczyną konfliktu jeśli gracze się nie uspokoją to poproszę ich by się przenieśli na /msg jak to nie poskutkuje dam na początek /kick a potem /mute 13.czy posiadasz umiejętość komunikowania się z ludźmi :tak posiadam 14.opisz swoją osobę w 5 zdaniach: nie lubię o sobie pisać ale napiszę mieszkam w Kcyni niedaleko Bydgoszczy. mam 3 młodszych braci najmłodszy ma 1 rok a najstarszy 5 lat ten po środku ma 3 lata . chodzę do szkoły gimnazjalnej w Dziewierzewie do 2 klasy gimnazjum . uwielbiam piłkę nożna sam trenuje w klubie sportowym 15.określ swoją dyspozycyjność : na serwerze widać mnie codziennie najwięcej w weekend ale w tygodniu też się dużo razy pojawiam moja dyspozycyjność mam nadzieję że będzie na bardzo wysokim poziomie i na pewno będę do tego dążył 16.umotywanie podania: chcę spróbować swoich sił ale też nie chcę się zawieść mimo teoretycznie uniemożliwiających postanawiam spróbować.
A więc tak na tak: ładne podanie, lecz w niektórych miejscach wyrazy niezbyt dobrze się łączą. Dobry wiek. Na nie: Owszem widzie cie na serwerze ale nie pomagasz, no może raz. Zostanie pomocnikiem wiąże się z dużą odpowiedzialnością a ty chcesz spróbować, spróbować to ty możesz zupy ale nie bycia pomocnikiem, a co do podania to 5 zdań minimum, miałeś podać na którym trybie najchętniej grasz. Jestem zdecydowanie na nie
Wgl. to całe podanie jest do bani, kilka błędów BBCode. I jeszcze to: 1. imię : Dominik 2 dokładna nazwa z gry: [/b]POLSKA2 na imię mi Dominik