MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Wakacyjne wspomnienia

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Xymor, 25 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Oto i jest, koniec wakacji. Został niecały tydzień długiej przerwy. Niedługo, większość z was usiądzie z zeszytami i długopisami w ławkach by wchłonąć kolejne dawki cennej wiedzy.
    Niestety, będzie mniej czasu na klocki i to nam się nie podoba.

Jednak wakacje to nie tylko Minecraft. Są różne sposoby na spędzenie tych dwóch (a czasem i więcej) miesięcy gdzie nikt nie goni nas do nauki, czytania lektur, czy odrabiania pracy domowej.

Przywitajmy rok szkolny z myślą jak fajne były to wakacje. Pochwalcie się gdzie byliście, co udało wam się zobaczyć lub zrobić. Jakie miłe wspomnienie wiąże się z waszymi wakacjami.

Fotki mile widziane :]

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=e7FFuAfISyw[/video]

Proszę, przepraszam że tak krótkie i mało zdjęć :)

3. Panstachu321

Panstachu321 Użytkownik

Docenione treści:
    37
    Moje wakacje zaczęły się dość nudno. W pierwszy tydzień wakacji pojechałem do babci skosić trawę potem jakoś miesiąc minął.
    13 Sierpnia pojechałem na Smyków(tak konkretnie to na ślub ale chcieliśmy pobyć trochę na wsi) ( Taka wieś położona w woj. Świętokrzyskim ok. 207 km od mojego domu. Liczy ona nie więcej niż 25 domow i 45 mieszkańców)
    Gdy dojechaliśmy pierwsze co to przywitałem się z wujkiem i ciocią oraz z królikami i takim dużym czarnym psem o imieniu Putin. Z racji tego że woj. Świętokrzyskie jest piaszczyste występuje w nim sporo krzemieni, które ja je kolekcjonuje . (moja kolekcja niedługo będzie wynosić ok. 800 szt. kamieni) Chodzę po polach i je zbieram. 19 sierpnia przyjechała druga ciocia z Chorzowa wraz z synem Karolem i wujkiem. Dzień później wujek wynajął busa i podjechaliśmy pod blok a z pod niego poszliśmy pod kościół gdzie spotkaliśmy Parę Młodą rodzinę i przyszłom rodzinę. Po ceremoni w kościele dawanie kwiatów, składanie życzeń itp.
    Potem pojechaliśmy do Niestachowa do sali weselnej. Odbyło się przyjęcie było bardzo dużo jedzenia, była fontanna czekolady <3 oraz wiele wiele innych. Ja jako jeden z młodszych panów byłem bardzo często proszony do tańca, tylko że ja nie umiałem tańczyć!!! Dlatego wywijałem tyłkiem w lewo i w prawo więc jakoś uszło(i "tańczyłem" z dwiema bardzo ładnymi kobietami a mianowicie z Asią i Olą <3 [sęk w tym że one miały 20 parę lat]). Na poprawinach równie było dobrze a nawet lepiej bo przyjechały osoby w moim wieku więc się nie nudziłem. Grał tam zespół Elita, bardzo fajna kapela polecam x) . Trzy dni później pojechaliśmy do domu.
    I na tyle moich wakacji a najfajniejsze momenty to :
    Gdy tańczyłem z pewnymi kobietami podczas rytmicznego tańca ( Pozdro dlakumatych)
    Gdy znalazłem mega krzemienie
    I chyba tyle B)

4. MsKornel

MsKornel Gość

Nic specjalnego. Byłem nad morzem na tydzień, nauczyłem się grać na gitarze (podstawy podstaw + kilka piosenek) . A od września idę do gimnazjum i do szkoły muzycznej (będę grał na altówce) ;)

5. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ten wątek polecił mi mati1x1 więc opowiem o moich wakacjach.
    Najpierw pojechałam do Gdańska (nad morze Bałtyckie) i spędziłam tam 3 naprawdę piękne dni. Później pojechałam na Litwę (tirem) z bratem. Niestety tylko na jeden dzień :/ No i na koniec pojechałam w góry (gdzieś w okolicach Szklarskiej Poręby) na 4 dni. No i, że to było bardzo blisko Czeskiej granicy byłam też w Czecho-Słowacji :)

6. MsKornel

MsKornel Gość

Czecho-Słowacja już nie istnieje XD

7. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wiem, ale ciągle się tak mówi ;)

Reklama
  8. MsKornel

MsKornel Gość

Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś ciągle tak mówił...

9. Dawid24M

Dawid24M Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mi się wyjazd nie udał, urlop został zakończony wróciłem do pracy ja nie miałem fajnych wakacji. Wiec nie wracam do szkoły.

10. Skiven

Skiven Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kruku próbujesz nas zbuntować przeciwko szkole? :D

11. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wyjazdy za granicę i Parki Rozrywki, hehehe mi tak minęły wakacje wrzucę pózniej parę zdjęć :)A no i jeszcze byłem na "śląsku" i w słynnej EnergyLandi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę