Dzień dobry! 1.Nick z gry: DejVoo 2.Data otrzymania bana: 27-08-2016 18:20pm 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Wczoraj moję konto, oraz dwa konta thundera zostały zbanowane za jakiegoś logauta i nie wiem o co chodzi bo żadnej skargi nie ma, nigdy na tych kontach nie było banów za tak zwany logaut a zostaliśmy zbanowani za recydywę. Z tego co wiem to wczoraj (nie wiem która godzina bo nie było mnie wtedy) Crthatha pomagał Gra_Vu w jakiejś tam klepie na arenie, oboje byli na niewidkach i zabili jakiegoś tam ludka. Crthatha odczekając te wasze "35 sekund" wpisał komendę /warp arena i podobno dostał bana za logaut, więc tutaj bym poprosił szanową Panią Sonię o udostepnienie dowodów w postaci nagrania tego zajścia. Oraz odbanowanie pozostałych kont, ponieważ podobno tak wystawiane są bany za to przewinienie A tak się składa że na tych kontach nie było nigdy banów za logauta prosił bym o odbanowanie podanych nicków. Oraz dostarczenie dowodów na Crthatha. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Bo nigdy tu nie logłem podczas wali i dostałem bana niezdognie z tym jak banuje się innych graczy za logaut. Prosił bym o wypowiedzenie się xXSoniaXx, dlaczego i na jakiej postawie wystawiła bany o powodzie "LogOut Recydywa" Miłego dnia życzę!
A ja tak dla jasności powiem tylko tyle. ThreeEyedMaster pisząc informacje o "Wylogowaniach się podczas walki" nie wspomniał nic o odczekiwaniu 35 sekund. Nie dość, że wprowadzacie własny regulamin to jeszcze nie ma nawet informacji na forum w wątku o wylogowanie się, a także w regulaminie, iż gracze mają czekać te wasze zasrane 35 sekund [w jednej łapie stoper w drugiej myszka]. Myślicie, że każdy gracz odwiedza to forum? Niektórzy gracze widzieli informacje o wylogowanie się podczas walki z innym graczem, czyli gdy 2 graczy się bije i on nagle zniknie jest ban. Jest wiadome, iż ja na koncie Crthatha nie wylogowałem się od razu, więc powiedz mi Szanowna Księżniczko dlaczego dajesz bany za nic? I tu dla wyjaśnienia. TAK ZA NIC. Bo nigdzie nie ma informacji o odczekiwaniu tych głupich 35 sekund. Jeśli jest to proszę, abyś mnie oświeciła. Tylko nie mów mi, że napisałaś o tym na chacie w grze. Nikt nie jest głupi. Wiem, że chcecie się mnie pozbyć z serwera. 7 banów za nic? No ludzie, nie dość, że nie znacie się na sprawach związanych ze wspomagaczami to jeszcze będziecie sobie wymyślać regulamin. Po za tym "PODOBNO" za 2 bany typu "logaut" jest ban PERM, więc dlaczego ja i DejVoo mamy bany? Każdy wie, że ja podczas walki NIGDY nie logam. A DejVoo? On się nawet nie klepie. :`D Tylko ode mnie. CZEKAM NA HEJTY ZE STRONY PIESKÓW SONI.
Crthatha wylogował się dwa razy, jak jesteście na niewidkach to nie myślcie że nie dostaniecie banów, na wasze nieszczęście byłam przy tej sytuacji. Więc multi dostały również karę jak wiele innych osób. P.S,. Seqon też miał na pieńku z regulaminem.