1.Nick z gry:Blacha98 2.Data otrzymania bana:16-08-2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Cheaty-Xray 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?rzepraszam Calom Admistracje przepraszam ze chetowalem proszę o unbana bo to super serwer
Jeszcze niedawno na kanele Pomocy na TeamSpeak3 mówiłeś mi, że minął miesiąc, lecz gdy ja sprawdziłem twój nick na liście banów, okazało się, że minęło parę dni. Kłamstwo przy prośbie o ub. Nie wiem jaki Administrator Ci powiedział, że jak przeprosić UB będzie szybciej. Dodatkowo, bana dostałeś za Multikonta, na których również używałeś cheatów, i robiłeś tzw. "LogOut" . Prośba nie przekonuje. Według mnie, szansę na UB masz dopiero w VII Edycji Survivalu. Wieczne wchodzenie na kanał ☕ w Minecraft pt "Czy dostanę UB" świadczy, że lekko olewasz, bo nie chce Ci się napisać porządnej prośby o UB. Jestem Przeciwko UB
Cheatowałeś... dosatłeś bana od administracji... i chcesz un-bana?. Jak masz cheaty i dostaje się bana trzeba przeczekać to nie jest tak łatwo... musisz mieć sensowny powód jeśli chcesz un-bana. :\ jestem przeciwko [UB]
W związku z perfidią jaką kierowałeś się podczas swoich oszustw nie masz co liczyć na UnBana w tej Edycji Survival'u. Ban pozostaje.