MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

_KoteQ_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _KoteQ_, 28 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mam na imię Karolina.
    Dokładny nick w grze:
    _KoteQ_
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam do 4-5 godzin dziennie. Najczęściej na Creative.
    Data urodzenia: 1999.04.15
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft zaczęłam grać w 2013 roku. Zaczełam od wersji 1.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Swoją przygodę na
    CA rozpoczełam w 2015 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Raz dostałam tylko jednego kicka, ale już wiem, że tak nie można ;)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłam Moderatorem.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jeszcze nie wiem, pomyślę.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Obowiązki:
    Obowiązkiem pomocnika jest pomaganie graczom gdy nie czegoś nie rozumieją, i pomaganie administracji w ogarnianiu czatu.

Komendy:
    Pomocnik ma dostęp do komend: /kick nick - wyrzuca gracza z serwera, /mute nick czas - wycisza gracza np. na 7 dni.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ umiem dogadać się z innymi i przestrzegam regulaminu.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw oczywiście muszę dobrze spytać o zaistniałą sytuacje, później porozmawiam z graczami na /msg. A gdy będzie trzeba, użyje jednej z komend pomocnika.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne ;) Dogaduje się z graczami serwera.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Karolina, mam 17 lat. Ogólnie jestem osobą bardzo sympatyczną i otwartą. Jestem również pomocna, staram się pomagać innym gdy tylko mogę. Rzadko się denerwuję i to moja zaleta. Mieszkam w Warszawie, a moje hobby to rysowanie.
    Określ swoją dyspozycyjność: Poświęcam dużo czasu serwerowi. Najwięcej w soboty.
    Umotywowanie podania: Starałam się nad tym podaniem, myślę, że ktoś to zauważy :p Nawet gdy te podanie zostanie odrzucone, nie poddam się.
    PS. Przepraszam za problemy z BBCODE :c

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Jestem na NIE.
    Nie widuje Cie na Creative,
    Nie pomagasz,
    Podanie się zlewa,
    BBCode oszpeca wszystko.
    Za miesiąc jak zobaczę twoją aktywność na czacie, będę na TAK.

~~Edycja~~
    BBCode powoduję, że podanie się zlewa,
    Aktywność na Creatvie może jest przeze mnie niezauważalna, ponieważ nie wchodzę tam za często.
    Skoro osoby z Creative napisały, że nie ma z Tobą problemów, i udzielasz się na czacie.
    Jestem na Tak!

3. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Miało tu nie być mojej wypowiedzi, ale odpowiedź osoby wyżej normalnie mnie do tego zmusza.

Na serwerze cię czasem widuję (czasem jak na moje obserwacje chatu i listy graczy, uwzględniając mój czas gry na creative), na pytania graczy odpowiadasz.
    Nie przypominam sobie sytuacji, żeby były z tobą jakieś szczególne problemy.
    Do aktywności na forum przyczepiać się nie będę.
    "Problemy z BB-Code" Od kiedy to BB-Code jest potrzebny w podaniu? Starczy odpowiednio zaplanować tworzenie nowych akapitów. W tym momencie BB-Code nieszczególnie czytelność poprawił.
    Nieszczególne to uzasadnienie.
    [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ[/video]
    Prawidłowo.
    Zdania o sobie. Mogły być lepsze, bardziej rozbudowane, ale niech już będzie.
    Ortografia. No ortografia. Tak często krzywdzona. Oczy cieszy fakt, że nie wszędzie.

Na chwilę obecną jestem na tak.

Jeszcze jedno. pat277, na creative gram, ty sądzisz o jej aktywności, a to właśnie ciebie nieszczególnie widzę.

AAAAA
    Skorzystałaś z opcji wyłączenia emotikon w poście, cytat mi to uświadomił. Pluuuus.

4. bolek5555

bolek5555 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem tego samego zdania ;)

5. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
  6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Widzę cie na serwerze, pomagasz, jesteś aktywna na forum, znasz uprawnienia i obowiązki pomocnika.

Jestem na TAK.

http://craftapple.pl/forum/thread-6687.html

Nie fajnie tak z wiekiem mieszać...

7. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Jesteś bardzo aktywna na serwerze. Pomagasz graczom, gdy o coś zapytają. Nie mam z Tobą żadnych problemów. Tak.

Reklama
  8. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Witaj,

Widzę cie często na serwerze, jak tylko gracz zada pytanie to już widzę zaangażowanie z twojej strony do pomocy. jedyne do czego mogę się przyczepić to do aktywności na forum.

Jestem na T-A-K

Tylko mam jedno pytanie czemu usunęłaś stare podanie ?

9. lukiasfalt

lukiasfalt Były WiecznyMod

Docenione treści:
    133
    Witaj _KoteQ_ .

Jesteś często na serwerze, odpowiadasz na pytania graczy. Nigdy nie złamałaś żadnej zasady. Znasz także obowiązki i uprawnienia pomocnika. Angażujesz się w RZycie serwera i forum :)

Na Tak.

10. PandemicPvP

PandemicPvP Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja Bardzo często widuje cie na serwerze, jesteś bardzo mila dla osób które się czegoś zapytają nie złamałaś żadnej zasady :)

Więc Jestem na TAK

11. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Podanie OK, aktywność na serwerze jest, pomoc także.
    Poza tym jesteś bardzo sympatyczną osobą.
    Jestem na TAK :)

12. zuzitka464

zuzitka464 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE! Nie pomagasz, widziałam cię TYLKO raz i są to fałszywe informacje

13. Moderation

Moderation Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Z tego co napisała zuzitka464 wynika, że to iż nie pomagasz i Cię nie widać to fałszywe informacje :D więc plus :D

Ogólnie podanie jest jednym z lepszych (patrząc na te napisane w ostatnich 2 miesiącach).

Także nie rozpisując się bez sensu, bo takie pochlebianie skutkuje zwykle tym, że dana osoba czuje się zbyt pewnie i zaczyna podejmować niezrozumiałe decyzje co do tej kandydatury (o zgrozo :D) jestem na TAK

14. fizia464

fizia464 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie nie i jeszcze raz NIE! Nie pasujesz na pomocnika całość się zlewa i ogólnie nie pasujesz tu

15. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Heheh, Zuzika fajny mulciak myślisz, że tak zdecydujesz o kandydaturze kotka ? I tak ostatnią decyzję podejmuje xXSoniaXx nie twoje mulciaki :).

16. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Ja będę na Tak.
    Dla mnie jesteś nowa, znam cię tylko z forum, gram na creative, ale możliwe że się mijamy, no wczoraj to byłaś i ja też.
    Więc będę miły i dam ci na Tak ...

17. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Udzielasz się na forum, masz doświadczenie (byłaś Moderatorem), jesteś w dobrym wieku, wielokrotnie widziałem Cię na serwerze a w podaniu nie znalazłem błędów. Jedyne, do czego można się przyczepić, to brak pomysłów na zmiany:
    Poza tym jest bardzo dobrze. :)

Jestem na TAK i życzę Ci powodzenia! ;)

18. fizia464

fizia464 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK

19. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    @Pixel,
    bo pomocnik ma takieeee permisje, że może coś zmienić na serwerze. Prócz chwilowego ogarnięcia chamstwa na czacie raczej nic w tym punkcie nie powinno się znajdować.

Co do osoby kandydującej:
    _KoteQ_ według mnie jest jedną z niewielu osób, którą sobie wyobrażam w roli pomocnika (takie osoby teoretycznie na craftapple nie istnieją). Zawsze gdy widzę ją witającą się na czacie gracze odnoszą się do niej z szacunkiem/pogodnie, bez chamskich docinek, po czym widać, że jest bezkonfliktowa. Wyróżnia się na czacie na tle przeciętnych graczy ze względu na to, że bezinteresownie pomaga innym i jest na tym czacie aktywna przeważnie przez większość swojego czasu gry. Jest również aktywna na forum, a jej posty mają treść, która ma sens. Nie widziałem, żeby nabijała sobie posty lub robiła coś niezgodnego z regulaminem.

Na tak.

Dobra, post Rambo wyjaśnił wszystko. Elo na nie.

20. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    A więc tak;
    Jesteś aktywna, miła, często się udzielasz oraz
    często pomagasz.
    Nie znam Cię jeszcze zbyt dobrze, ale myślę, że warto dać Ci szansę [​IMG]
    Masz ode mnie ocenę Pozytywną

Powodzenia [​IMG]

Status tematu: