Hejka I oto stało się, piszę pożegnanie Grało się z wami bardzo fajnie. Te dramy(np. z UB ) i fajne granko z ludzikami . Idę do szkoły, wtedy nie będę miał tak dużo czasu na grę :/ Ogólnie miło było spędzać czas na CraftApple. Dziękuje za grę takim osobom jak: Gabi48- Super pomocnik <kocham>,i także bardzo miła i fajna koleżanka.Pomagaj dalej . Diarect- Bardzo fajny kolega, o wszystko się można go zapytać xd MasterKajtekGame- Mój Minecraftowy synu Bardzo fajnie się z tobą grało, tyle mi pomogłeś, byłeś zawsze miły, dzięki. MegaSuperGracz(Lodomir)-Również fajny kolega z humorem ghostpand- ghost <333 Te twoje humorki ^^ LaserGirl- Potocznie Ada. Fajna koleżanka SnowSGirlFun-Super koleżanka, będziemy gadać : > Kaivira-Fajna osóbka mati1x1- Gitara siema lol, fajny kolega : ) Inevara- Super Mod, bardzo dużo pomogłaś mi i Laser . CleverPixel- Również fajny pomocnik i kolega : ) ThreeEyedMaster- #kotlet, fajny vAdmin 6 Yumi- koleżanka x)Miła i fajna. Yasua- koleżanka, będe wpadał do naszej wioski : ) Hate_you-Sory o tobie zapomniałem xdd Też jestes fajny ^)^. I _KoteQ_- Miła fajna,życzę pomocnika : D Dzięki Na CraftApple, zobaczycie mnie najczęściej w Soboty. To paaa. Uwaga! Wszelkie prawa zastrzeżone, jeśli kogoś nie ma dopiszę AA i to pożegnanie ma nie być smutne [hr] Tak wiem pożegnanie nie trzyma się ładu ni składu czy jakoś tak X'D
Czyli widzę, że nie tylko ja mam takie plany Szkoda, że odchodzisz :/ Jesteś naprawdę sympatyczną osobą. Miło się gadało, grało No cóż... Powodzenia w szkole ^^ Adios fox ;<
Lisek uciekł do lasu :< tylo jedno pytanie mam WHY ??? Wpadaj co jakiś czas na serwer i na TS`a trzymaj się.
Nom :/ Dobry z ciebie człowiek Pomagałeś mi i innemu serwerowi, fajnie było Muzyka: [video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mOivOlP9GRk[/video] Gitara Siema !!! :'(
Hehehehehe #Kotlet Mykaj do tzw. rila. Pomyślności w nowym roku szkolnym. Jak będzie pochmurnie, a nie będziesz miał co robić w domu to wpadaj na CraftApple