MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Czekoladoffa, 30 Sierpień 2016.

?

Podanie

1. Podanie

1 głos(ów)
    50,0%
  2. Podanie

1 głos(ów)
    50,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Czekoladoffa

Czekoladoffa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Antek

Dokładny nick w grze: Czekoladoffa

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej na Survivalu :) gram tam z przyjaciólmi a gram na tym serwerze od 5-7h dziennie

Data urodzenia: 30.12.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Przygode w Minecrafcie zacząlem w 2012 roku i gram na wersji
    1.10

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na tym serweze zacząlem od 2015

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Raz ale moim zdaniem bezpodstawnie za cheaty...A na forum nigdy

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: tak,pełnilem i byłem chwalony

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Napewno to zeby nikt nie reklamował sie na serwerze,0 cheaterow,0 spamu,oraz 0 nieprzyzwoitych słów

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.zgłaszac problemy administracji,być aktywnym na serwerze i forum oraz robić to co karze ci robić administracja..Posiada komende /kick /mute

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ponieważ jestem czesto na serwerze i jak moge to pomagam a nikt o tym nie wie i nie docenia mojej pracy w pomaganiu innym graczom

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: najpierw bedzie rozmowa z osobą co łamie regulamin gdy to nie pomoże daje /mute,lecz gdy po mute znowu to zacnznie robić uzyje komendy /kick

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak sądze rozmawia mi sie dobrze z ludżmi... tak samo jak ludzie ktorzy rozmawiaja ze mna

Opisz swoją osobę:
    1.jesetem osobą pomagającą i kocham pomagac innym ludzią...zawsze pomagam jak tylko moge

2.Lubię współpracować poznawać nowych ludzi i dyskutować na wiele tematów.

3.Nie lubię gdy ocenia się ludzi po okładce i sam staram się tego nie robić.

4.Gram również w wiele gier, ale Minecraft jest moją ulubioną i właśnie tej grze poświęcam najwięcej czasu i uwagi a najbardziej na waszym serwerze.

5.Mam na imie Antek i mam 13 lat mieszkam w Rudzie Śląskiej

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji w każdy dzień od godz 10- i to zależy moge byc o 22 a nawet o 3 w nocy

Umotywowanie podania: Podaje to po to żeby ludzie zauważyli że pomagam ludzią i chce pomagac w tyn serwerze[/font]

Pozdrawiam Ekipehttp://craftapple.pl/forum/images/smilies/shy.png

Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    5-7 h na survivalu? W życiu takiego nicku nie widziałem.
    Zerowa aktywność.

Na nie.

3. Czekoladoffa

Czekoladoffa Użytkownik

Docenione treści:
    0
    a tak wogole nie napisalem ze jestes od 5-7h mozecie mnie zobaczyc w grze od 10-do póżna

4. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE
    Czemu?
    1. Nie udzielasz się na forum
    2. Piszesz komentarze pod swoim podaniem (inaczej nabijasz posty)
    3. Nigdy nie widziałam Cię w grze.
    4. Wiek
    5. Jesteś chłopakiem, a masz nick dziewczyny Czekoladoff
    A

Słabo u Ciebie z ortografią...

Więc jak wspominałam jestem na
    NIE

5. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Niestety jestem na NIE, ponieważ:
    - W Twoim podaniu są błędy
    - Liczba Twoich postów na forum to 2, w czym oba zostały napisane w tym wątku
    - Twój nick może widziałem, ale aktywności już niestety nie
    - Ponadto...
    Powyższy sposób nie jest do końca zgodny z Regulaminem. Zazwyczaj najpierw jest /kick a następnie /mute.

Popraw aktywność na forum i serwerze. Jeżeli dalej będziesz chętny, by zostać Pomocnikiem to spróbuj ponownie za miesiąc. Życzę Ci powodzenia! :)

6. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Zapoznaj się z regulaminem.

Poznaj się z graczami i daj się poznać im również.

Popracuj nad pisownią.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę