Imię:Antek Dokładny nick w grze: Czekoladoffa Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej na Survivalu gram tam z przyjaciólmi a gram na tym serwerze od 5-7h dziennie Data urodzenia: 30.12.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Przygode w Minecrafcie zacząlem w 2012 roku i gram na wersji 1.10 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na tym serweze zacząlem od 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Raz ale moim zdaniem bezpodstawnie za cheaty...A na forum nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: tak,pełnilem i byłem chwalony Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Napewno to zeby nikt nie reklamował sie na serwerze,0 cheaterow,0 spamu,oraz 0 nieprzyzwoitych słów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnikomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.zgłaszac problemy administracji,być aktywnym na serwerze i forum oraz robić to co karze ci robić administracja..Posiada komende /kick /mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ jestem czesto na serwerze i jak moge to pomagam a nikt o tym nie wie i nie docenia mojej pracy w pomaganiu innym graczom W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: najpierw bedzie rozmowa z osobą co łamie regulamin gdy to nie pomoże daje /mute,lecz gdy po mute znowu to zacnznie robić uzyje komendy /kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: tak sądze rozmawia mi sie dobrze z ludżmi... tak samo jak ludzie ktorzy rozmawiaja ze mna Opisz swoją osobę: 1.jesetem osobą pomagającą i kocham pomagac innym ludzią...zawsze pomagam jak tylko moge 2.Lubię współpracować poznawać nowych ludzi i dyskutować na wiele tematów. 3.Nie lubię gdy ocenia się ludzi po okładce i sam staram się tego nie robić. 4.Gram również w wiele gier, ale Minecraft jest moją ulubioną i właśnie tej grze poświęcam najwięcej czasu i uwagi a najbardziej na waszym serwerze. 5.Mam na imie Antek i mam 13 lat mieszkam w Rudzie Śląskiej Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do dyspozycji w każdy dzień od godz 10- i to zależy moge byc o 22 a nawet o 3 w nocy Umotywowanie podania: Podaje to po to żeby ludzie zauważyli że pomagam ludzią i chce pomagac w tyn serwerze[/font] Pozdrawiam Ekipehttp://craftapple.pl/forum/images/smilies/shy.png
Jestem na NIE Czemu? 1. Nie udzielasz się na forum 2. Piszesz komentarze pod swoim podaniem (inaczej nabijasz posty) 3. Nigdy nie widziałam Cię w grze. 4. Wiek 5. Jesteś chłopakiem, a masz nick dziewczyny CzekoladoffA Słabo u Ciebie z ortografią... Więc jak wspominałam jestem na NIE
Niestety jestem na NIE, ponieważ: - W Twoim podaniu są błędy - Liczba Twoich postów na forum to 2, w czym oba zostały napisane w tym wątku - Twój nick może widziałem, ale aktywności już niestety nie - Ponadto... Powyższy sposób nie jest do końca zgodny z Regulaminem. Zazwyczaj najpierw jest /kick a następnie /mute. Popraw aktywność na forum i serwerze. Jeżeli dalej będziesz chętny, by zostać Pomocnikiem to spróbuj ponownie za miesiąc. Życzę Ci powodzenia!
Zapoznaj się z regulaminem. Poznaj się z graczami i daj się poznać im również. Popracuj nad pisownią.