Ubiegłej nocy środkowe Włochy nawiedziło trzęsienie ziemi o sile 6,2 w skali Richtera. Jak informują włoskie media, zginęło co najmniej 60 osób. Wielu ludzi wciąż znajduje się pod gruzami, trwa akcja ratunkowa. Poszkodowanych wspiera włoska Caritas. Pomyślcie sobie, że tam też były dzieciaki, które z wypiekami na twarzy położyły się spać rozmyślając o tym co tam sobie jutro zbudują z przyjaciółmi na serwerze. Kogo napadną, komu spuszczą wpierdziel. Czy będą miały szansę wygrać Event przygotowany przez wspaniałą Administrację. Zamiast tego obudził je huk, wstrząsy, hałas walących się domów w sąsiedztwie. Obudził ich jeśli mieli szczęście w nieszczęściu... Pomyślcie o tym, że mógł to być każdy z Nas. A teraz chwyćcie telefony w rękę i pomóżcie im. Liczę na Was.
Wspomogłem tym co miałem. Nie wolno przechodzić obojętnie obok ludzkiej tragedii. Pamiętajcie! Każdy grosz się liczy, każdy grosz pomaga.
pat277, nie trzeba. Ja wkleiłem, by osoba, za którą wysyłałem wiedziała. _KoteQ_, dokładnie tak jak mówisz Dzięki Wam ! <mam_pomysl>