MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Witam

Dyskusja w 'Przywitaj się' rozpoczęta przez użytkownika Znajomy_z_Netu, 29 Sierpień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Znajomy_z_Netu

Znajomy_z_Netu Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam. Jestem Znajomy_z_Netu. Mam na imie Konrad. Grałem na tym swrwerze ale dopiero teraz postanowiłem wejść na forum. Chodze do 1 gimnazjum. Witam wszystkich.

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj na CraftApple : ) poświęć chwilę na zapoznanie się z naszym Regulaminem.

Jak do nas trafiłeś? ; )

3. Znajomy_z_Netu

Docenione treści:
    0
    Dostałem się na ten serwer bo kolega polecił mi go.

4. _KoteQ_

_KoteQ_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witaj! Miłej gry :3
    A może powiesz skąd taki nick? :p

5. Znajomy_z_Netu

Docenione treści:
    0
    Wróciłem sobie ze szkoły. (Wtedy grałem w taką grę na telefony. Nazywała sie Clash of clans (skrót COC) I byłem na takiej grupie na fb która nazywała sie "Clash of Clans - Czarna lista graczy" (Nie szukajce tej grupy bo jej już niema :) ) i na tej grupie wstawiało sie graczy którzy np Wyzywali na czacie klanowym lub uciekali z wojen. Byłem w idealnym klanie, byłem na każdej wojnie ale zdarzył się to że zostawiam telefon sobie na biurku i ide do toalety Wracam i patrze że nie jestem w tym klanie i nagle wyskakuje owiadomienie z fb o treści : "Ted from Coc oznaczył cie w poście na grupie Clash of clans - Czarna lista graczy" i zostałem dodany do tej listy. Ale miałem ratunek. Wystarczyło tylko zmienić nazwe w grze. (W tej grze da sie zmienić nazwe tylko raz) Nie miałem pomysłów i mi sie nudziło, więc postanowiłem pousuwać znajomych z Facebooka i tak wpadłem na ten nick Znajomy_z_Netu. Najpierw miało być Znajomy_z_internetu ale był za długi więc ze słowa internetu odjąłem inter (Prawie jak Intel :)) I tak powstał nick Znajomy_z_Netu

6. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Miłej tutaj u nas gry ca pewnie otworzy ci drzwi.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę