Imię:Kacper Dokładny nick w grze:moupipek Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:gram tak z 2 godziny najczęściej na serwerach creative. Data urodzenia:2000 6 12 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 4 lata temu 1.2.1 ta mi się najbardziej podobała Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciał bym karać graczy utrudniającym innym Rozgrywkę oraz zgłaszać błędy do administracji Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik nie może dać Pomocnika lub op innym graczom. Pomocnik ma właśnie tym graczom pomagać oraz karać graczy utrudniającym innym rozgrywkę. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Byłem kiedyś na podobnym stanowisku oraz myślę że mogę coś nowego zrobić na tym serwerze.
Wiem, że wypowiadam się prawie pod każdym podaniem, no ale nie mogę ;p Nigdy nie widziałam Cię na Creative, a jestem tam codziennie. Wiek jest ok, ale to: 2015? Ja też jestem na CA od 2015 roku i Cię nigdy nie widziałam? Dziwne... Każdy przecież to wie, i to nie jest obowiązek czy jakieś uprawnienie. I do tego nie napisałeś komend pomocnika. A i jeszcze błędny tytuł podania i zabrakło Ci kilku podpunktów. Wybacz, ale jestem na nie.