Imię: Mam na imię Witold (Witek). Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to _Witek_, grałem też z konta ChainingArmor gdzie mam Vip. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Dziennie przebywam na SkyBlock z godzinę albo pół, a na Creative nawet do trzech - czterech godzin. Data urodzenia: Był to piątek dwudziestego szóstego stycznia w 2001 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecraft zacząłem grać w 2010 roku, była to wersja 1.8 alpha. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na tym bardzo dobrym serwerze który CraftApple się zwie grać zacząłem w 2013 roku 20 pażdziernika. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Owszem na serwerze dostałem kilka kicków ("ogarnij się", "Netykieta", "fake msg"), wszystkie z nich zrozumiałem i przemyślałem, wiem za co one były i przestałem już to robić. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Owszem pełniłem taką funkcję, na innym serwerze byłem moderatorem, prawie doszedłem do ViceAdmina, ale zrezygnowałem z powodu braku szacunku do ekipy ze strony graczy graczy, a o innych członkach ekipy i administracji tamtego serwera nie mam już co mówić. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktualnie jest to dobry serwer i nic takiego do zmiany nie ma, lecz jest tu dużo graczy łamiących regulamin, chciałbym w miarę moich uprawnień zmniejszyć ich ilość. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik powinien: -pomagać moderatorom i administracji w ogarnianiu chatu -pomagać graczom w ich problemach -pilnować chatu i serwera -wypowiadać się na forum -uczestniczyć w życiu serwera -być aktywny -być dyspozycyjny Pomocnik może: -wyrzucić gracza z serwera komendom /kick <nick> Powód, powinien używać tego kiedy: >gracz łamie zasady Netykiety. >kiedy gracz spamuje na chacie (wysyła jednakową wiadomość wiele razy bez przerwy). >kiedy gracz posiadający rangę Vip lub Svip za pomocą kolorowego pisania udaje, że pisze do kogoś na prywatnej wiadomości. >kiedy wygłupy danego gracza przekraczają pewne granice. Wyciszyć gracza komendom /mute <nick> czas, powinien używać kiedy: >Dany gracz reklamuje serwer. >parę kicków nic nie daje. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, nie tylko dlatego, że z natury lubię pomagać, ale też dlatego, że jest to moje marzenie, ta ranga jest dla mnie na wagę złota. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw zapytam o co poszło, potem jeśli dojdzie do bardziej obraźliwych przezwisk to użyje /kick, bądź nawet /mute. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę, że posiadam, gdyż dość często bawię się z kolegami np. w Państwa, rodziny. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak już pisałem moje imię brzmi Witold. Mieszkam w Zabrzu w centrum miasta, mam blisko do centrum handlowego. Łapie pokemony, dużo dookoła mnie pokestopów jest, mam też dużo pokemonów w pokedex-sie. Mam 15 lat, idę jutro do klasy trzeciej gimnazjum. Rozpoczęcie roku szkolnego motywuje mnie bardziej do grania na craftapple. Zbytnio i tak nie cieszę z rozpoczęcia roku, ale moje świadectwo z paskiem mnie motywuje aby rozpocząć tą trzecią klasę. Kocham zwierzęta, z harcerstwa często chodzimy do schronisk pomagać, pomagamy też w małych sklepach gdzie personel nie jest zbyt wielki. Lubię czytać, moje zainteresowania kierują się w stronę matematyki i polskiego. Określ swoją dyspozycyjność: Powinienem być do dyspozycji od poniedziałku do piątku od 7 rano. W weekendy w ciągu dnia wiadomo, że dłużej, kończę grę zazwyczaj po 22. Umotywowanie podania: Bardzo pragnę zostać pomocnikiem, gdyż jest to moje marzenie i nawet jeśli dziś nie zostanę, to nie poddam się! Pozdrawiam Ekipę oraz Administrację!
Dobra, wiem, że to ''nabijanie postów'' ale też chcę się wypowiedzieć. Plusy: 1. Podanie bardzo ładnie napisane. 2. Często widzę Cię na serwerze. 3. Pomagasz graczom gdy o coś pytają. 4. Jesteś miły dla otoczenia. 5. Długo już grasz w Minecrafta jak i CraftApple. 6. Nie miałeś bana. Minusy: 1. Mały błąd. https://www.youtube.com/watch?v=8QHa-C5_1FM Jak w piosence jestem na TAK!
Byłeś karany. Nie dostałeś jednego kicka, tylko więcej. Skoro pojawił się powód "Netykieta" to znaczy, że musiałeś być toksyczny. Trzeba umieć się opanować.
jak dla mnie jestem na tak podanie ładnie napisane nie miałeś bana grasz bardzo długo na serwerze widuje cię często na serwerze
Zrozumiał, nauczył się. Tego bym się nie czepiał. Często widzę że ktoś ci mówi "nie baw się w pomocnika". Widać że robisz to co pomocnik (byłem widziałem) robić powinien. Nie masz jedynie komend. Dałbym szanse temu panu. Kruku elo.
_Witek_ to ty byłeś chainingarmor? W takim razie jestem na nie! Gdy wywaliłam cię z mojej wyspy napisałeś że mnie zbanujesz i mi groziłeś! Na co wam taki pomocnik który grozi za wyrzucenie z wyspy!? Wiem że od razu po zostaniu pomocnikiem będę miała przechlapane jeżeli on zostanie pomocnikiem będę zmuszona opuścić serwer ;((((((((((((((((
Muszę się wyrazić w mojej ocenie. Na tak: - Nic nie widze żebym dał na tak. Na nie: - Jesteś nie ogarniętą osobą, - Nie pomagasz, - Cytat regulaminu: Oczywiście na NIE.