Witam, Nazywam się Jakub i ukończyłem 15 rok życia. Na serwerowni craftapple gram już z półtora roku na podserwerze survival. Teraz postanowiłem, że wtoczę się bardziej w życie serwera i założe konto na forum na, którym będę się regularnie udzielał. Witam się, ponieważ chciałbym teraz zrobić mały krok do wielkiej przygody na craftapple! //edit dodałem sygnaturę
Jak masz na drugie imię? Krzysztof Twoja ksywka ? Kartofel ;v Ile centymetrów mierzysz? 184 cm Jaki masz numer buta? 45,5 Jaki masz znak zodiaku? Lew Wierzysz w horoskopy? Nie Wklej zdjęcie! Nie udostępniam swoich zdjęć w internecie Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczny Czego nie lubisz robić? Oglądać telewizji Co lubisz najbardziej jeść? donaty Czego najbardziej nie lubisz jeść? ostrych rzeczy Jaki jest twój ulubiony owoc? jabłko Jakiego warzywa nie lubisz? Cebuli Jakiej czekolady nie lubisz? takich z dodatkami i wgl Co najczęściej jesz na śniadanie? jajecznice Co najczęściej jesz na kolację? Jakieś tam kanapki Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Wczoraj W jakim stylu się ubierasz? Streetwalk Jaki masz kolor włosów? Czarny Jakiej długości są twoje włosy? Nie mierzę włosów lel Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? proste Wolisz brunetki czy blondynki? brunetki Jakiego koloru są twoje oczy? niebieskie Lubisz zwierzęta? uwielbiam Masz zwierze? Miałem dopóki nie dopadła mnie alergia Masz chłopaka/dziewczynę? dziewczynę Lubisz mnie? Chętnie cię poznam ^^ Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? - Co byś mi teraz powiedział? - Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Skąd tyle pytań do mnie Kiedy masz imieniny? Nie obchodzę imienin Masz telefon domowy? Nie Masz rodzeństwo? Młodszego brata Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Maja Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? .. Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Maciej Musiał Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Małgorzata Kożuchowska Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Nie mam Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Też nie mam Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Nie słucham polskiej muzyki Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Tewnty One Pilots Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Ride Jaką słuchasz muzykę? Trudno by to powiedzieć Jakie jest twoje ulubione drzewo? lel xd Jaki jest twój ulubiony film? Nie mam Jaki jest twój ulubiony serial? Też nie mam ;v Czy lubisz śpiewać? Coś tam sobie nucić to lubię, ale publicznie to już nie Czy lubisz tańczyć? Niestety nie ;c Czy lubisz rysować? Nie umiem rysować Ulubiony gadżet? Telefon Ulubiona strona internetowa? Ja biegam po internecie jak Bolt na olimpiadzie Ulubiony program telewizyjny? Wyniki lotto hehe Jaki jest twój ulubiony sport? Koszykówka Uprawiasz jakiś sport? Gram w koszykówkę Ulubione przysłowie? Gdzie dwóch się kłóci, tam 3 korzysta Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN? To jest miliard zł. Część oddałbym na fundację (kilka mln) a resztę sami wiecie na co Co byś zmienił na świecie? Ja tylko wymagam pokoju na świecie Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? 2 razy pod rząd ^^ Na jakich instrumentach umiesz grać? Chciałbym się nauczyć grać na gitarze Wierzysz w prawdziwą miłość? Tak Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Eska Czy umiesz pływać? Jak najbardziej Jakie lody najbardziej lubisz? Waniliowe Lubisz długo spać? Nie Jaki obcy język znasz? Angielski, Hiszpański Napisz coś w tym języku Hola! Me llamo Kuba y tengo quince anos Co to znaczy? Nazywam się Kuba i mam 15 lat Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Nie Jeździsz na hulajnodze? Tak Jeździsz na deskorolce? Nie Czy lubisz czytać książki? Tak Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Nie czytam gazet Kim chciałbyś zostać w przyszłości? Programistą Jakie masz hobby? esport, programistyka O czym marzysz? O dobrym życiu dla mnie Wymień 4 swoje zalety. Pracowity Jak coś robię to dobrze Uprzejmy Spokojny Co cię denerwuje? Dzieci w internecie, które wyzywają innych Czego się boisz? Wielu rzeczy Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałku Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesień Jaki jest twój ulubiony numer? 9 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 5