1.Nick z gry: Mój nick to _superliwia_ 2.Data otrzymania bana: 27 luty chyba, wiem ze w ferie dostalam bana. 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: X-ray, ktory uzywal moj brat. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Chce dostac ub, poniewaz o okolo godziny 24 spalam juz, a mojemu bratu sie popsul komputer. Brat gral na koncie llejfna, mowil mi ze pojdzie do kopalni kopac diamenty, "bo potrzebowal diamentowej siekiery}, zeby wyciąc drewno na domek. Zgodzilam sie, po czym poszlam spac, ale nie wiedzialam, ze pobierze na moj komputer x raya. Gdy dostal juz bana, to obudzil mnie i powiedzial, ze go zbanowali. Weszlam na ban liste i patrze, ze jestem zbanowana. Zalamalam sie, bo craftapple to byl jedyny serwer, na ktorym gralam. Chcieliscie, zebym zlozyla ub po wakacjach, to zlozylam. I licze na odbanowanie mnie Mam bana na ip. Milego 1 wrzesnia :>
No kurcze. Która wersja mówi prawde? Myślałem że ładne zdjęcie z kucykiem dać, a tu takie cyrki. Nowoczesny Kucyk wybaczyk xd
Oliwii Karugo wiem, że się zdziwisz lecz będę przeciwko ub gdyż udajesz, że nie żyje sz kiedy piszę do ciebie na Skype!
Nie odpisuje, bo ciagle do mnie wydzwaniasz, wkurzasz mnie. I w ogole kto ci pozwolil udostepniac moje dane, Witku Janowski?
Nie mieszam się w wasze spory, ale to że ci nie odpisuje to jej sprawa, a to dyskusja o UB za chity...
Po przeczytaniu wątku, który Hate zarzucił stwierdzam iż sama nie wiesz co piszesz i to jest smutne. Przeciwko ub.