Hej. Tak o to się stało... Piszę pożegnanie... Odchodzę z serwera Wiele osób mnie tutaj nie szanuje... Wspomnę o kilku osobach... Zielony - Kochany mąż <3 :C Przepraszam... Nie zapomnę o tobie... Gabi48 - Super pomocnik fox12 - Fajna i miła osóbka ;3 PandemicPvP - Bardzo miły przyjaciel. SnowSGirlFun - Uprzejma osoba Jeżeli nie napisałam kogoś, to bardzo przepraszam. Na forum czasem będę wchodzić... Dziękuję za miłe przyjęcie, teraz liczę na miłe pożagnanie. Dzięki i pa :/[/color]
Żegnaj, niech cię Czarny Stalker dobrymi ścieżkami prowadzi. Mam na ten temat swoje własne domniemania, jednak zapytam- podzielisz się powodem swojego odejścia?
Nie! Jestem na nie! Powód: jesteś zbyt dobrą osobą dla serwera. Nie pozwolę ci! Nigdy dobrą przyjaciółko nie odejdziesz! [hr] Jeśli naprawdę odejdziesz ja też to zrobię! Jestem sam
po prostu skłamałaś w obydwu podaniach a to że ktoś ciebie nie szanuje no to jest taka opcja jak /ignore xD i nie wszystko musisz brać do siebie
Skłamałam w jednym, ale wtedy byłam głupsza Tak naprawdę mam 17 lat, a opcji /ignore na razie używać nie będę ._.
Dobra, zostaję ;-; Nie mogę opuścić mojego ulubionego serwera c: Ale będę wchodzić rzadziej Do zamknięcia.