Cześć! Wiele osób widziało, jak zuzitka464 napisała komentarz pod moim podaniem. Teraz, zerknęłam jeszcze na te zdjęcie, i gdy tak przypatrzy się dokładniej, widać, że ona to wkleiła. Zobaczcie proszę te zdjęcie, i spójrzcie dokładnie https://zapodaj.net/1c59bc3e073a5.jpg.html sama pisała do mnie taką rzecz, wycięła to w photoshopie i wkleiła. Tak, to jest powód mojego (możliwego odejścia, które jeszcze przemyślę) wstawiłam to, bo nie chciałam czuć się jak jakaś ... Dzięki za przeczytanie ;/
Lol, przepraszam Koteq, że w ciebie z wątpiłem jak ja wcześniej mogłem tego nie zauważyć. Jeszcze to na stojaku.
Moja wypowiedź jest na shoutbox, jednakowoż wrzucę tu w załączniku wyciąg z archiwum, ażeby te mądrości życiowe nie zaginęły. [attachment=989]
Napisze tutaj wyraźnie do wszystkich którzy piszą o tym do mnie UWAGA te zdjęcia nie wpłynęły na moja decyzję. Koniec komunikatu. A co do ciebie _KoteQ_ więcej cierpliwości i dystansu do tego to tylko gra, każdy tu doświadczył mniejszych lub większych tego typu akcji. Pamiętaj na żadnego cwaniak kiedyś znajdzie się większy cwaniak.