Imię: Dawid Dokładny nick w grze: Ladavi Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Survival około 5 godzin w tygodniu, w weekendy więcej. Data urodzenia: 10.11.1997 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2011 rok wersja beta 1.6.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: lipiec 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Pełniłem poza Craftapple funkcję czegoś w rodzaju Pomocnika, a potem vAdmina na moim pierwszym serwerku. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktualnie nic, dopiero jak się zacznie nowa edycja to będę rzucał pomysłami Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: /kick nick - broń podstawowa pomocnika, służy do wykopywania toksycznych graczy za serwer jeśli na to zasłużą /mute nick czas - pozbawia głosu gracza, który był wykopany daną ilość razy w zależności od wykroczenia Obowiązki: - Pomaganie moderatorom - Zgłaszanie bugów i problemów do administracji - Pomaganie graczom w rozwiązywaniu ich problemów i objaśnianie im podstaw związanych z grą - Bycie aktywnym w grze i na forum - Bycie dyspozycyjnym Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Z początku jak wracałem na Craftapple uznałem, że nie będę pisał podania, ale jednak stwierdziłem, że chciałbym wrócić do ekipy, gdyż rozpoczyna się rok szkolny i pomocników na survivalu widzę coraz rzadziej (no chyba, że przedłużone wakacje). Kiedy nie ma nikogo z ekipy to pomagam ludziom na czacie, bo do tego rangi nie trzeba, ale chamstwo bez permisji ciężko pokonać. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Pytam się o co chodzi, próbuję znaleźć źródło konfliktu, w przypadku kiedy jedna ze stron widocznie nie dąży do ugody i rażąco łamie regulamin Craftapple to wtedy kopię za serwer i stanowczo próbuję przemówić tej osobie do rozsądku (ale nie krzyczę czy coś). Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Wydaję mi się, że tak. W ekipie teamspeaka chyba nie mają ze mną problemów Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Dawid, mieszkam w Poznaniu. Chodzę do czwartej klasy technikum informatycznego i w tym roku mam szybko wakacje! '^'. W gry gram od kilku lat, najpierw grałem w klocki, potem (w sumie do dzisiaj nawet) w LoLa, w którego gram chyba całkiem dobrze. Jestem systematyczny, raczej spokojny i pomocny. Na serwerze w tej edycji większość mnie kojarzy z areny, na której stoję całymi dniami i łapię sobie oszustów. Określ swoją dyspozycyjność: Kontakt ze mną jest całkiem łatwy. Siedzę na teamspeaku Craftapple cały czas kiedy jestem online, więc poke i siemka. Gadu gadu też posiadam. Umotywowanie podania: Chciałbym pomóc ekipie w utrzymaniu porządku, bo wiem, że teraz kiedy rozpoczął się rok szkolny większość może czasami nie mieć zbyt wiele czasu na klocki (a ja mam sporo czasu - maturka to na czilku). Proszę również o uchylenie podpunktu 8a z § 9. Ekipa i Administracja dotyczącego osoby ubiegającej się o ponowne przyjęcie po rezygnacji.
Jestem na TAK; -miał pomocnika i ogarniał, -nie gra na Creative (nie będzie konkurencją), -wiek odpowiedni, -bardzo cierpliwa i zrównoważona psychicznie osoba, -potrafi rozśmieszyć, -ma w lolu diamond, -ma ts3, -ogarnia pvp, -zna regulamin, -nawalił 3572952739527359023 skarg, -"zbanował" 3/4 graczy na 6 edycji, -napisał ładne podanie, -ogólnie jest ładnym chłopczykiem, -zdał gimnazjum, -jest odpowiedzialny i sumienny, -w ogóle pro elo elo gracz. Wyrok: Witamy w Ekipie. Elo. A teraz proszę obserwować Snoopa w mojej sygnaturze.
Ocenka ) Najlepsza Podstawówka zdana, Gimbaza zdana, Zna regulamin, Dobry ziom, Był pomocnikiem, Składa skargi na cheaterów, Widziałem cię na serwerze, Pomagasz, udzielasz się na forum. Wyrok: Jesteś w ekipie Gitara siema
Zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji o możliwości dopuszczenia kandydatury powracającego Pomocnika. Maksymalny czas oczekiwania na wynik głosowania 24 godziny od teraz.
Z przykrością zawiadamiam, iż Administracja nie zdecydowała się na uchylenie § 9. Ekipa i Administracja pkt. 8 a) Regulaminu CraftApple dot powrotu do Ekipy.