Nick z gry: __GaNgStAr__ Data otrzymania bana: 07-04-2016 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reklama, Narzekanie na CraftApple, ściąganie graczy na inny serwer. Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Po pierwsze to chciał bym przeprosić ThreeEyedMaster za swe zachowanie w poprzedniej prośbie o UB. Przez te 5 miesięcy się trochę zmieniłem miałem również okazje przeczytać regulamin jak każdy wie a może i większości gram na Multikoncie GanguSsSek na którym też miałem bana za szerzenie nie prawdziwych informacji o regulaminie co nie dokładnie było prawdą tylko po prostu se chciałem z trollować typa Ale mniejsza z tym. Powiem tyle nie wiem co dokładnie napisać w tym dziale chciałem tylko szczerze przeprosić i mieć nadzieje na UB, Jak pisałem przez te 5 miesięcy się trochę zmieniłem tam kicków kilka dostałem raz się zda żyło mute Obiecuje że to już mój ostatni wybryk na tym koncie, Tak wiem tych obietnic już było z 4 Ale serio zmieniłem się. Tyle ode mnie. Mam nadzieje że moja prośba o UB zostanie rozpatrzona pozytywnie Pozdrawiam Ganguss Ps. Gdzieś mam wasze hejty <3
Jestem na Nie, ostatnio dałeś świetny popis na serwerze swoim szambem w buźi "Wulgaryzmy" Takim to już craftapple podziekowało
Jestem za UB. Możliwe że zrozumiałeś co zrobiłeś. Twojego nicku brakuje na chacie, a tak go lubiłem XD Dobra, i tak teraz mi wisisz hajs xdd Na premke
Jeżeli to był ban, nie za cheat'y tylko reklamę. Myślę, że można Ci wybaczyć, więc ja też jestem za UB.