MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pożegnanie Irelia69

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Irelia69, 4 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Irelia69

Irelia69 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam przyszła i pora na mnie.. Zaczyna się rok szkolny i pora wrócić do realnego świata. Dziękuję wszystkim za wspaniałe miesiące, które spędziłam na tym serwerze, a szczególnie osobą które zdążyłam poznać i polubić przez ten czas:
    -Kriss/xValkarx - może i nie mieliśmy najlepszego początku ale potem jak się lepiej poznaliśmy, mieliśmy wspólną wyspę na skyblocku (nadal ją mamy ) udało mi się zauważyć jaką jesteś fajną osobą , dla której warto było poświęcić te godziny robiąc fabryki itp. Dziękuję ci za to że zawsze byłeś przy mnie i mi pomagałeś <3
    -_Zielony_-najlepszy pomocnik na serwerze. Fajnie było z tobą pogadać i popisać o pokemonach (wcale nie jestem dla ciebie za młoda, jak to kiedyś powiedziałeś hehe)
    -Pat- przyjacielu , cieszę się, że mogła cię poznać i razem walczyć w netherze jak sobie nie radziłeś ; D
    -JohnRambo - mój ulubiony sojusznik na PvP ;D
    -ciastko i arbuzik - zawsze kojarzyłam was razem więc i tu jesteście razem :D Mega miłe i pozytywne osoby, będę tęsknić ;/
    -Natalaa2001- robisz super pixel arty i ładnie budujesz, nie zdążyłam ci tego powiedzieć.. Bardzo fajna osoba, super się z tobą grało i gadało.
    -Three- najlepszy vice-admin , za dobry w kalambury.
    -xSoniax- przebywanie w jej towarzystwie jest niebezpieczne :D fajnie było poznać chociaż jedną osobę na serwerze mieszkającą na Podkarpaciu i to tak blisko.
    -Makkim - mój drogi kolego. Dzięki za twoją pomoc, gdy tego potrzebowałam ... Wiem, że odeszłeś ale ty o mnie nie zapomniałeś w pożegnaniu więc i ja tego nie zrobie.
    -Blazi1999- ciesze się, że mogłam właśnie tobie pomóc. Jesteś bardzo wyjątkową osobą.
    -Wiktoria2001- z tobą się oczywiście nie żegnam ale i tak chce żebyś tu była, bo to z tobą przeżyłam najlepsze przygody na tym serwerze <3
    -Tost- pomagaj krissowi na wyspie i nie rób bałaganu, bo już po tobie nie posprzątam xd
    -XxKorusxX-przepraszam, że zapomniałam :c Zawsze będę pamiętać naszą wspólną wyspę na skyblocku ;D i nasze Naczynie, Nie pacz na to! no nie pacz!, bycz i wgl ;D i tak mamy dalej kontakt na fb :D
    Na 100% o kimś jeszcze zapomniałam ale dziękuję wszystkim, których miałam okazje poznać lub im pomóc. Wraz z tą edycją serwera odchodzę i ja, może kiedyś wpadnę do zobaczenia!
    -

Reklama
  2. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Żegnaj, powodzenia na nowej drodze życia.

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Dzięki. Kontakt będzie.
    Może odwiedzisz co jakiś czas TeamSpeak3?

4. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
  5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    I kolejna osoba [​IMG]

Powodzenia w życiu

6. _Zielony_

_Zielony_ Głupek

Docenione treści:
    41
    Zawsze będziesz mile widziana u nas na TS. Zapraszam na pogawędki o pokemonach. :D

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372

Reklama
  8. XValkarX

XValkarX Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Irelka.. <3 Dziękuję Ci za wszystko za pomaganie itd. myślę że nie stracimy kontaktu na fb :3

9. JohnRambo

JohnRambo Erivis

Docenione treści:
    183
    Ehhhhh szkoda :( żegnaj ^^ i życzę powodzenia w nowym roku szkolnym :D

10. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Leć, rozwiń skrzydła :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.