1.Nick z gry: VeterN 2.Data otrzymania bana: 12:07:2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: powodem bana była moja killaura przez co zniszczyłem sobie cała gre i czego bardzo bardzo żałuje był to najwiekszy bład popełniny w tej grze. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: zależy mi na obecnosci na survivalu (craftapple) chciałbym jeszcze troche pograc na serwerze gdyż bardzo mi sie on podoba i można sie fajnie pobawic... PS. UB chciałbym dostac oczywiscie juz na VII edycji Pozdrawiam.
http://craftapple.pl/forum/thread-8491.html <-- link do wypowiedzi ThreeEyedMastera. ... ~ Również pozdrawiam. PS: Zanim napiszesz kolejnego posta przeczytaj zawsze podpinane wypowiedzi. TEM napisał, że osoby, które w nowych edycjach chcą dostać unbana muszą się ładnie rospisać, a tutaj jest tylko kilka szarych zdań.
Chyba kolega nie w temacie xdd [hr] Ja wystarczajaco sie rozpisywałem w VI edycji a ty kolego idz juz domek budowac nie wtracaj sie bo to prosba do admina Pozdrawiam
Parafrazując Twoje słowa powiem, że uzasadnienie wystarczająco rozpisałem w VI Edycji. Ban pozostaje.