1.Nick z gry: Rotmiszcz 2.Data otrzymania bana: 26.07.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Huzunka 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Powód bardzo prosty, Zwykła prośba o odbanowanie, aktualnie ban konczy mi się 10.09.2016r, Chciałbym jednak wspólnie z innymi zacząć nowa edycje w dniu premiery, Proszę o odbanowanie, abym mógł śmiało zacząc nowa edycję Adrian
Chyba na tym właśnie polega kara. Omija cię czas jaki możesz spędzić z nami na serwerze oraz wydarzenia, które w tym czasie będą się "działy". Moim zdaniem mógłbyś znaleźć lepszy powód w punkcie "4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:" Zaczekasz te kilka dni... JA nie jestem za UB
Jestem na nie. Powód: - Cheaty to zło, - do 10 wytrzymasz nowa edycja jest 9 września, - ciesz się że masz tempbana nie na zawsze
Chyba mam dla Ciebie ofertę. Dostaniesz unbana na start nowej edycji do późniego wieczora, w zamian za przedłużenie bana do środy 14-ego. Co Ty na to?
Hahaha, ciekawe rozwiazanie Pozwól iż zaproponuję małą zmiankę, Chętnie ustane na te propozycję, jednak czas ponownego zbanowania wykonajmy dopiero 10-tego rano, Miałbym zamiar nockę zarwać :3