MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika Taj3mnicza

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Taj3mnicza, 11 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Taj3mnicza

Taj3mnicza Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Oliwia

Dokładny nick w grze: Taj3mniczaa

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam 2-3 godziny dziennie na serwerach SkyBlock, Creative czasem Survival.

Data urodzenia: 22.06.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013 lub 2014 wersja chyba 1.3.1

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 11.09.2016 około 15:00 chyba.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Oprócz bana od kolegi (danego żartobliwie) nie.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłam helperem na serwerze, który później został usunięty oraz KidModem.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Teraz nie, ponieważ gram od niedawna.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Jeżeli chodzi o uprawnienia, to ma dostęp do dwóch komend: /kick [nick]- komenda do wyrzucenia gracza.
    /mute [nick] [np. 5h, 30min, 1day]
    Obowiązkiem pomocnika jest pomagać graczom, którzy mają problem i odpowiedzieć im na nurtujące ich pytania. Pomagać również moderatorom z czatem, oraz z innymi problemami, jeżeli o to poproszą. Zgłaszać bugi do ViceAdminów/Adminów. Udzielać się w dyskusjach na forum serwera.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ jest dużo osób, które nie ogarniają komend i ja chcę im w tym pomóc. Jestem często na serwerach, a na tym będę najczęściej, więc dlaczego by nie pomagać?

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wysłucham obydwu użytkowników, postaram się załagodzić relację i uspokoić każdego, a jeżeli ,,ostrzeżenie,, nie pomoże, i dalej będzie obrażanie innego, przeklinanie /mute.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak.

Opisz swoją osobę: Jestem osobą otwartą na innych, i lubię pomagać. Interesuję się informatyką, poza tym uprawiam dużo sportu. Nie przesiaduje przed komputerem nie wiadomo ile, ale to jest moja rozrywka na chłodne zimowe/jesienne wieczory bądź popołudnia. Wydaję mi się, że jak na 13 lat jestem osobą rozgarniętą, radzącą sobie z problemami. Lubię grać w minecrafta i komunikować się z ludźmi.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem w stanie szybko zareagować jeżeli chodzi o prośbę o pomoc. Posiadam ts3 oraz skype. Zawsze po wejściu na serwer odpalam ts'a w razie, gdyby ktoś chciał porozmawiać i podać jakiś problem.

Umotywowanie podania: Mimo głosów na nie ja nigdy nie poddam się! Będę się starała z całych moich sił, aby pomóc modom, adminom itp. we wszystkim, o co mnie poproszą. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. ;)

Reklama
  2. Lloyd_Garmadon

Lloyd_Garmadon Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem na tak
    +Masz 13 lat
    -Dzisiaj zaczełaś rozgrywke (więc też polecam kiedy indziej jak nie uda się)

3. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Na Tak:

Na Nie:
    - Krótko grasz na serwerze
    - To ma być umotywowanie podania?
    - Miałaś bana
    - Obowiązki Pomocnika są skopiowane

Ma dzień dzisiejszy: