1.nick z gry: POLSKA2 2.data otrzymania bana: 27.08.2016 3.powódi sytuacja otrzymania bana: bana dostałem za logout recydywa recydywy sytuacja zabijałem mlodego gracza i wylogowałem sie w walce bo do niego jakis koles w dix secie przyszedl 4. dlaczego mialbym dostac ub: ub powinienem dostac poniewaz dosc juz nacierpiałem bana dostałem 27sierpnia jet juz12 wrzesnia a ban za logout jest na tydzien a po zatym jest juz nowa edycja
Kolego. Na arenie pisało raźnie napisane, wejdziesz na arene i zaczniesz się klepać + Logut= Ban 7 dni, potem ban na zawsze. Jednak szatan się teraz cieszy. Jestem za przeciwko ub.
"poniewaz dosc juz nacierpiałem bana dostałem 27sierpnia jet juz12 wrzesnia a ban za logout jest na tydzien a po zatym jest juz nowa edycja" Nie rób z siebie męczennika, Świadomie kolejny raz wylogowałeś się jak ostatni leszcz, Po co wchodzisz na arene skoro zaraz z niej logasz wbrew regulaminowi a później jeszcze wielce jesteś zdzwiony Proponuje przedłużenie kary, za twoją bezczelnośc,że jest już nowa edycja a unban ci się z tego powodu należy Nie wyraziłeś skruchy, tylko twardo jeszcze jesteś dumny ze swojego logania... No stary, rece mi opadły poniżej małego
Gracz dostał ub albo coś? Bo od wczoraj biega po survi. No chyba, że bana na ip omija. edit: http://screenshot.sh/oB6mgnEU6OlQx No dobra, nie mam pytań XD.