MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika BlueEyes_2006, 13 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BlueEyes_2006

BlueEyes_2006 Nie wchodzę. Bay.

Docenione treści:
    4
    Imię: Paulina

Dokładny nick w grze: BlueEyes_2006

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam dziennie od 5 do 6 godzin, najchętniej na survival.

Data urodzenia: 27.09.2003

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozgrywkę zaczęłam w 2012 roku i była to wersja 1.3.2

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CA zaczęłam grać 20 czerwca 2016 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy. Tylko raz dostałam /kick ale to przemyślałam i wiem że zrobiłam źle.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Jeszcze nigdy takiej roli nie pełniłam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Tak w sumie, to jeszcze muszę się zastanowić.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma za zadanie utrzymywać porządek na czacie i pomagać moderatorom oraz ViceAdministratorom. Pomocnik ma też dostęp do komend /kick <nick> - wyrzuca gracza i /mute <nick> <czas> - wycisza gracza na ustalony czas.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jeszcze nigdy nim nie byłam, i to moje wielkie marzenie. Też dlatego bym chciała zostać pomocnikiem, bo widzę że teraz coraz mniej jest dostępnych pomocników (Zapewne dlatego, że wakacje się skończyły). Czasem widzę jeszcze jakiekoś pomocnika.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najważniejsze co to najpierw muszę dowiedzieć się dowiedzieć od dwóch graczy, co się stało. Wtedy, gdy gracze nadal będą się kłócić użyje najpierw /kick, a gdy to nie pomoże użyją /mute.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jasne, bardzo chętnie pomagam, a najbardziej w domu :p.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Paulina. Mam 13 lat a w tym roku 14. Jestem pomocna, uczynna i miła. Nie oszukuje i chętnie pomagam. Gdy ktoś potrzebuje pomocy, zawsze pierwsza się zgłaszam. Mam cechę współpracy z ludźmi, i mogę pomóc nawet w największej potrzebie.

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępna w godzinach zazwyczaj od 14 do 21, a w sobotę i niedzielę od 14 do 22. Jeśli trzeba będzie, to podam skype.

Umotywowanie podania: Zawszę marzyłam by zostać pomocnikiem, i mam nadzieję że wkrótce moje marzenie się spełni ♥ Pozdrawiam :3[/color]

Reklama
  2. fox12

fox12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ajjjć podanie razi xDDD

Reszta nawet spoko narazie neutral :p

3. Wojowin

Wojowin Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Argumenty przeciw:
    1.Podanie mogłoby być napisane ciemniejszą czcionką, ponieważ tą słabo widać.
    2.Opisanie swojej osoby powinno być moim zdaniem nieco bardziej szczegółowe.
    3.Byłby to twój pierwszy raz na takim stanowisku.

Argumenty za:
    1.Wydajesz się być całkiem miłą osobą.
    2.Często widać cię na serwerze.
    3.Wiesz co osoba na takim stanowisku powinna robić
    4.Umiesz współpracować z innymi ludźmi.
    5.Nie byłaś karana.

Jestem na Tak

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę