MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika fabie7, 14 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fabie7

fabie7 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Fabian
    Dokładny nick w grze: fabie7
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 2 godziny na serwerze craftapple tryb survival
    Data urodzenia: 14.10.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013 rok, wersja 1.2.5
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2014
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: NIE
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak dla mnie na razie niczego nie widzę do zmiany.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    -Ma pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu
    -Zgłaszać bugi viceadministratorom/administratorom
    -uczestniczyć w życiu serwera.
    -Być dyspozycyjnym
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Chciałbym ponieważ lubie ten serwer. jestem surowy gdy widze cenzure na czacie, lecz troche bardziej łagodny gdy widzę kłótnie
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Uspokajam graczy gry gracz nie stosuje sie do netykiety przeklina
    /kick
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Lubię grać w piłkę nożną,lecz wole sztuki walki które trenuje. Spędzam dużo czasu na Komputerze. Dobrze się uczę. Gdy ktoś ma problem pomagam tej osobie. Jestem Miły, gram w różnych szkolnych przedstawieniach.
    Określ swoją dyspozycyjność: 19:00-21:15
    Umotywowanie podania:„Gdy moja dusza za mnie, za was jęczy,
    Za miasto całe; ze snu się nie budzę
    Na wasze głosy; wiedzcie, że łzy ronię
    I częstym troski błąkaniem się trudzę,
    By co obmyśleć ku ludu obronie”.

Reklama
  2. Katsumi

Katsumi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jako osoba pełniąca rolę Pomocnika na serwerze trzeba znać minimum podstawy zasad ortografii/gramatyki/interpunkcji.
    Treść pracy którą napisałeś jest bardzo uboga w dodatku zawiera błędy, nie tylko interpunkcyjne..., ale także stylistyczne.
    Czcionkę pogrubiłeś przez co wszystko zlewa się ze sobą i wygląda to bardzo brzydko, nie zachęca czytelnika do dalszego "sprawdzania" twojego podania.

Jak na razie nie będę pisał, czy jestem za tym, abyś otrzymał rangę [Pomocnik] na serwerze, ze względu na to, iż aktualnie nie posiadam wiedzy o twojej aktywności jak i pomocy graczom którzy przebywają w grze, aczkolwiek przy następnym podaniu, zwróć szczególną uwagę na treść [interpunkcję i składnie zdań], a także na stylistykę podania.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę