[align=center]Czyli wybieramy najlepsze osoby w poszczególnych kategoriach. Głosowania będą prowadzone przez ok 5-7 dni raz w miesiącu! Oczywiście nie będziemy wybierali najlepszego Administratora, Moderatora itd., ponieważ nie chcę wprowadzać tutaj żadnego podziału na lepszych i słabszych. Zasady: Nie możemy głosować na samego siebie. Możemy zostawić max. 3 puste kategorię. Kategorię oraz wytłumaczenia: Użytkownik miesiąca - Użytkownik miły, sympatyczny i pomocny Pisarz poradników - Najlepszy pisarz poradników w miesiącu Spamer shoutboxa - Użytkownik który Waszym zdaniem pisał dużo na Shoutboxie Służący pomocą - Osoba, która dużo pomaga No-life miesiąca - Użytkownik który przesiaduje długo na forum Śmieszek miesiąca - Nie trzeba chyba tłumaczyć, wybieramy śmieszka Pisarz miesiąca - Tutaj wybierasz osobę, która piszę dużo wątków/postów Budowniczy miesiąca: Wiadomo co i jak. YouTuber miesiąca: Użytkownik, który dużo nagrywa naszą serwerownie! Wzór: Użytkownik miesiąca: Pisarz poradników: Spamer shoutboxa: Służący pomocą: No-life miesiąca: Śmieszek miesiąca: Pisarz miesiąca: Budowniczy miesiąca: YouTuber miesiąca: Moja ocena: Użytkownik miesiąca: _Zielony_ Pisarz poradników: Noragiri Spamer shoutboxa: fox12 ;3 Służący pomocą: Inevara No-life miesiąca: - Śmieszek miesiąca: _ToyMangle_ Pisarz miesiąca: Craftapple.pl Budowniczy miesiąca: ThreeEyedMaster YouTuber miesiąca: - Czas do 15.09.16r.[/align]
Użytkownik miesiąca: - Pisarz poradników: - Spamer shoutboxa: - Służący pomocą: xKaroo No-life miesiąca: Iron_Man Śmieszek miesiąca: _ToyMangle_ Budowniczy miesiąca: ThreeEyedMaster YouTuber miesiąca: Kruku? xD
Użytkownik miesiąca: _KoteQ_ Pisarz poradników: Snowy Spamer shoutboxa: mati1x1 Służący pomocą: xXSoniaXx No-life miesiąca: Skiven Śmieszek miesiąca: nowez Pisarz miesiąca: (ja - wkońcu książka ) (żart) Ladavi - skargi Budowniczy miesiąca: Ekipa serwera YouTuber miesiąca: MCKAWKA
Użytkownik miesiąca: Ladavi Pisarz poradników: NoraGiri Spamer shoutboxa: fox12 Służący pomocą: xKaroo No-life miesiąca: Cart1na Śmieszek miesiąca: ThreeEyedMaster Pisarz miesiąca: Craftapple.pl Budowniczy miesiąca: Marcinek7 YouTuber miesiąca: Kruku Pozwolę Sobie jeszcze dodać: Najwiecej banujący: XInfiniterX
Użytkownik miesiąca: xKaroo Pisarz poradników: Z tego co zdążyłem przeczytać to Noragiri Spamer shoutboxa: Fox12 Służący pomocą: xKaroo/xXSoniaXx No-life miesiąca: Ja ;{ Śmieszek miesiąca: Pisarz miesiąca: kruku Budowniczy miesiąca: YouTuber miesiąca:
Wyniki: Użytkownik miesiąca: Po jednym głosie: Ladavi, xKaroo, _Zielony_, _KoteQ_. Pisarz poradników: Noragiri 3 głosy. Spamer shoutboxa: fox12 3 głosy Służący pomocą: xKaroo 3 głosy No-life miesiąca: Cart1na, Skiven, Iron_Man, po jednym głosie. Śmieszek miesiąca: _ToyMangle_ 2 głosy Pisarz miesiąca: Craftapple.pl 2 głosy Budowniczy miesiąca: ThreeEyedMaster 2 głosy. YouTuber miesiąca: Kruku 2 głosy. Kolejne głosowanie od 1.10 do 10.10.16r. Gratuluję
Ej halo. Ja nie oddawałem nikomu głosu. Mój głos brzmiał "Ekipa serwera" co oznacza że dla mnie, cała ekipa serwera spisała się na medal w budowaniu.
Jest październik Więc ponownie zaczynamy Użytkownik miesiąca: Pysiaczkowa Pisarz poradników: - Spamer shoutboxa: fox12 Służący pomocą: Inevara No-life miesiąca: _Zielony_ Śmieszek miesiąca: _ToyMangle_ Pisarz miesiąca: Marcinek7 Budowniczy miesiąca: ThreeEyedMaster YouTuber miesiąca: -
Użytkownik miesiąca: mati1x1xD Pisarz poradników: Brak Spamer shoutboxa: Pysiaczkowa Służący pomocą: Brak No-life miesiąca: Dałbym siebie, ale nie można, więc nie daje nikogo Śmieszek miesiąca: Brak Pisarz miesiąca: Kruku xDBudowniczy miesiąca: Marcinek7 YouTuber miesiąca: Brak
Użytkownik miesiąca: Yoshimurato Pisarz poradników: mati1x1 xd Spamer shoutboxa: Pysiaczkowa Służący pomocą: Yoshimurato :3 No-life miesiąca: Brak Śmieszek miesiąca: Pysiaczkowa Pisarz miesiąca: Kruku x) Budowniczy miesiąca: Marcinek7 YouTuber miesiąca: MrDeriX
Użytkownik miesiąca: Nazilord24 Pisarz poradników: iPanel Spamer shoutboxa: Nazilord24 Służący pomocą: iPanel No-life miesiąca: Nazilord24 Śmieszek miesiąca: iPanel Pisarz miesiąca: Nazilord24 Budowniczy miesiąca: iPanel YouTuber miesiąca: Nazilord24
Użytkownik miesiąca: Ladaci Pisarz poradników: mati1x1 Spamer shoutboxa: Inevara Służący pomocą: _Zielony_ No-life miesiąca: Wszystkie afczące po nocach typy z sv xD Śmieszek miesiąca: Three Pisarz miesiąca: Ja Budowniczy miesiąca: Noragiri YouTuber miesiąca: Nie ma...
Użytkownik miesiąca _Zielony_... Swag xD Pisarz poradników Noragiri Spamer shoutboxa fox12 Służący pomocą Kruku No-life miesiąca Ladavi Śmieszek miesiąca _ToyMangle_ Budowniczy miesiąca XInfiniterX YouTuber miesiąca Brak ;p