Imię:Kuba Dokładny nick w grze: neox2000 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:gram tak z 2 godziny najczęściej na serwerach survivial. Data urodzenia: 16.07.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 4 lata temu 1.2.1 ta mi się najbardziej podobała Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Tak Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciał bym karać graczy utrudniającym innym Rozgrywkę oraz zgłaszać błędy do administracji Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik nie może dać Pomocnika lub op innym graczom. Pomocnik ma właśnie tym graczom pomagać oraz karać graczy utrudniającym innym rozgrywkę. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Byłem kiedyś na podobnym stanowisku oraz myślę że mogę coś nowego zrobić na tym serwerze.
Brakuje tu punktu umotywowanie podania. Poza tym wszystko się strqsznie zlewa. No i podanie tyłka nie urywa. Radzę ci nad tym popracować
Właśnie, brakuje pod punktu "Umotywowanie Podania:" . Za nie: -Podanie strasznie się zlewa -Podanie, jakoś nie jest zachwycające -Na serwerze Cię, nie widuję (Może ze względu nato, o których godzinach jestem na serwerze, a ty) -no, i najważniejsze nie widuję Cię na czacie, jesteś poprostu mało aktywny Na tak: Jestem, NA NIE.