MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Goldziarka - Do użytku

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Rotmiszcz, 14 Wrzesień 2016.

1. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Cześć wszystkim
    Tak jak na poprzedniej edycji, tak też tym razem. Zamierzam zbudować najlepszą ekspiarkę na serwerze, jednak teraz wspólnie z PanAbbadon666

Aktualnie na budowę potrzebujemy ponad 78 staków obsydianu, jak wiadomo jeżeli nikt nie chce żeby go koszta zjadły na tej edycji, trzeba samemu wytapiać 1 obsa z 1 wiaderka lawy... czyli wyobraźcie sobie sami tą nerwicę.. :)

Nie mamy zamiaru znowu robić za friko dla połowy serwera, ekspiarka będzie miała zamkniecie, gdzie pigmeny nie spadną, a jeżeli podejdziecie to was zabiją, a wy nie poexpicie.
    Wszyscy, którzy mają w przyszłości chęc skorzystania z goldziarki z goldem włącznie, zobowiązani są do dostarczenia 950 obsydianiu, Inaczje niestety goldziarka będzie dla was zamknieta, a i o jabłkach na pvp zapomnijcie

Jeżeli nikt nie garnię się do wspolnej goldziarki, to trudno, z abbadonem zdominujemy znowu serwer sami :)

Reklama
  2. SMAV213

SMAV213 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Rotek a mi dostęp za friiko dasz :D

3. PanAbaddon

PanAbaddon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Potwierdzam i popieram w 100% zdanie mojego wspólnika Rotmiszcza !

4. RaddiPL

RaddiPL Access Denied

Docenione treści:
    7
    Składka wpłacona, ciekawe ile jeszcze osób dołączy :)

5. PanAbaddon

PanAbaddon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    RaddiPL wpłacił 15 staków obsa

6. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jestem bardzo zadowolony z wyników tego tematu, jest naprawdę duże zainteresowanie dzięki czemu, możliwe będzie nawet zbudowanie jeszcze lepiej goldziarki niż ostatnio

Informacja dla wpłacających
    Każdy kto dołoży się do goldziarki minimum 15/16 staków bloków obsydianu, zostanie do niej oczywiście dodany

Nie, nie dodam po "Znajomości"
    Chcesz golda ? To się troszkę wyślij leniu ! :)

7. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jaka jest gwarancja tego, iż po wybudowaniu tej "Goldziarki" nie usuniesz "akcjonariuszy" z działki ?
    Tylko nie mów, że Twoje solidne słowo. :]

Reklama
  8. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    A jakiej gwarancji oczekujesz w wirtualnej grze ?
    Gram tutaj od 2013 roku, nigdy nikt mnie nie przyłapał na kradzieży, niesłowności lub tym samym oszukiwaniu innych

Myślę, że jak na osobę 21 letnia, długi staż na CA, oraz byłe moderatorstwo przez wieszkość 2 edycji. To jak najbardziej jest solidna podstawa zaufania

9. SMAV213

SMAV213 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Three wierz w jego słowa gram z nim od najstarszych edycji zawsze czasem tak rywalizowalismy dla smiechu :p i byl modem dobrym i nikogo nie oszukal wiec nie jest cipą za przeproszeniem jak inni wiec co masz do niego pretensje ? ze usunie tych wplacajacych

10. PanAbaddon

PanAbaddon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Myślę że szeroko pojęte dobre imię Rotmiszcza i mojej skromnej osoby winno stanowić swego rodzaju gwarancję uczciwości.

11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Rotmiszcz, pytam, bo pomimo zalet/cech które wymieniłeś, to mi ostatnio głównie kojarzysz się jednak z tym [LINK]. Dodatkowo z wykorzystywaniem krytycznego buga na poprzedniej Edycji.

SMAV, nie wątpię, ale może należałoby spytać dlaczego już nie jest Moderatorem ? Tak poza tym, przypomnij proszę na jakim Ty teraz nicku grasz i dlaczego ? : ]

PanAbaddon666, no nie wiem. Coraz większej liczbie osób zaczynasz się kojarzyć z wymuszeniami dotyczącymi sprzedaży działek. Przemilczę to [LINK] :(

Nie zrozumcie mnie źle. Zadaję to pytanie by zminimalizować ewentualne straty u Graczy, którzy mogliby nieświadomie zaangażować się w ten projekt.
    Sam projekt mi się podoba. Cieszy mnie on, bo jest dowodem na konstruktywną rolę polityki cenowej w Sklepie Survival :)

12. Hate_you

Hate_you Użytkownik

Docenione treści:
    118
    Three, twoja wypowiedź ma na celu ośmieszenie tych graczy, czy chcesz się dowartościować ich nie powodzeniem, czy jakie masz tam korzyści w tym ? Czy tak bez interesownie sobie to napisałeś.
    Nikt nie jest idealny, tobie, też by się dało wymienić trochę wad, więc wydaje mi się, że nie postąpiłeś "ładnie" pisząc tą wypowiedz, jak ty to mówisz "#WyjdźPrzeprośUsuńKonto" czy coś takiego.

13. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Ja się na to pisze :v

14. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Czituchy tak, Nigdy jednak do pvp oprócz "Szybkiego jedzonka" na którym zostałem przylapany, nigdy aura

Ale wykorzystywanie bugów, to akurat nigdy mi nie zarzucisz, ostatnio nawet jeden zgłosiłem, rozwin temat, jeżeli już mi coś zarzucasz

15. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    No i co z tego że ,,czitował"? I tak all mieli czity na 1.8 więc nie rozumiem.

16. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    To ja się dołączę.

Jak tylko wykopie wystarczającą ilość obsydianu to przekażę
    póki co to kopanie tego surowca mi zajmie ok. 3 dni, jutro może jak się uprę to wykopie całość.
    Pożyjemy, zobaczymy.​

17. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Na kresie można kopać z wieży :)

18. DeGerold

DeGerold Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Niestety,
    Nie wyrobie, i chyba w ogóle nie dam za dużo, bo mi znowu myszka odwaliła i do lawy wpadłem, narzędzie zdolne do wydobycia przepadło, a ja nie mam aktualnie na tyle diamentów na nowe.
    Mogę co najwyżej dać to co do dej pory wydobyć mi się udało.
    (3 staki)​

19. Rotmiszcz

Rotmiszcz Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Szkoda :(
    Zapraszam do wypróbowania goldziarki :)

20. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Rormiszcz dadaj do tej expiarki :,(