MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

No to przejdźmy do rzeczy

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika ShadowHedgehog, 16 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ShadowHedgehog

ShadowHedgehog Kreideprinz

Docenione treści:
    2
    Zanim zacznę, chcę przeprosić za porcje przekleństw w moim ostatnim temacie (który został usunięty).
    Pewien ,,kot'' na mnie naciskał abym napisał o problemie który zauważyłem, ale ja robię takie rzeczy w swoim czasie
    więc z powodu jego nacisku napisałem tamten temat ze złością, przepraszam za moje naganne zachowanie.

No to do rzeczy

Mianowicie zauważyłem że niektóre osoby z ekipy i administracji
    nakładają kary typu: Kick, mute, Ban niezgodnie z taryfikatorem kar
    z tego co słyszałem i wiem, to ban za rzucanie np. śnieżkami, strzelanie z łuku itp.
    w działki innych graczy na trybie gry Creative, a w regulaminie nigdzie nie ma o tym wzmianki
    w dodatku też usuwanie działek które nie posiadają płytek przybocznych (czy jak to nazwać inaczej).
    Nie wiem, może to podchodzi pod mechanizmy które mają na celu uszkodzenie maszyny czy co?
    Nie wiem, więc prosiłbym o odpowiedź.Nigdy nie zapomnę o tym wątku: http://craftapple.pl/forum/thread-4851.html
    Proszę mi tu powiedzieć, który punkt regulaminu mówi, że to zakazane, no proszę mi pokazać, bo w takim wypadku
    prawdopodobnie regulamin jest niejasny. Możecie mi napisać że jest to gdzieś napisane, właśnie, GDZIEŚ, powinno być
    widoczne bardzo dobrze w regulaminie, albo gdzieś w ogłoszeniach na forum w opinii mej.

Więc ja tutaj proszę o odpowiedź, i jeszcze raz przepraszam za moje klniecie,
    Jeśli dostanę w miarę sensowną odpowiedź, to może kiedyś jeszcze w przyszłości tu będę grał
    (Oczywiście z większą kulturą niż jaką się wykazałem ostatnim razem).

Dziękuje.​

Reklama
  2. Xymor

Xymor Skrzydlaty

Docenione treści:
    101
    Co do banów nie będę się wypowiadał o tym co osobiście na ten temat myślę. Powiem tylko:
    "Ważne by osoba zbanowana wiedziała za co ma bana". Nie sądze by takie powody były dodawane osobom, które były offline i mogłyby nie wiedzieć za co jest ban. Raczej nadaje się je za multikonta lub w momencie przewinienia i dana osoba wie za co kara jest nałożona.

Co do skargi to mam z nią problem bo nie ma ss, ale jeśli twierdzisz, że o jakimś twoim wykroczeniu nie mówi regulamin to widocznie nie doczytałeś do końca.
    To samo tyczy się usuwania działek za usunięcie sobie półpłytek z granicy. Po to one są by nadać biegnącym między działkami ścieżkom odpowiedni kształt i wygląd. Gracz nie ma do nich dostępu, nie może ich niszczyć lub stawiać. By je usunąć musi wykorzystać lukę w zabezpieczeniach, co oznacza że musi wykorzystać błąd serwera a to jest jasno i klarownie opisane w regulaminie.

A co do całej reszty. Przeprosić trzeba umieć i za to szanuje. Uznajmy, że swoje odpracowałeś bo bez punktów ostrzeżeń zapewne się nie obyło.

3. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Kruku pięknie wszystko opisał. Nie ma co pisać drugi raz tego samego. Jeżeli nadal będziesz miał wątpliwości pisz do mnie na forum na pw.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę