MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Witam ponownie

Dyskusja w 'Przywitaj się' rozpoczęta przez użytkownika ShadowHedgehog, 16 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ShadowHedgehog

ShadowHedgehog Kreideprinz

Docenione treści:
    2
    Witam, dzisiaj postanowiłem, że wrócę na serWer, i raczej nikogo to nie cieszy wiem ;/

Wczoraj napisałem, że jak dostanę sensowną odpowiedź, to może kiedyś wrócę, takową odpowiedź dostałem, wrócić
    zamierzałem gdzieś w okolicach grudnia jak już, ale wracam teraz z paru powodów:

1.Aktualnie niedawno skończyłem Skyrima po raz. . nie wiem który, nie liczyłem.

2.Co prawda jeszcze miałem mnóstwo questów pobocznych do ukończenia, ale już siły nie mam do Bluescreenów które
    mi wyskakiwały podczas rozgrywki, woo panie chyba ich z 8 naliczyłem na 4 tygodnie ok. grania, RIP mój komputer.

Rozgadałem się trochę, To już ostatni post na tym koncie, ponieważ zmieniam nick, bo na tym grałem w sumie tylko
    dlatego, bo VIP, nowego nicku nie podam, przynajmniej do końca września, zagadkę będziecie mieli (na 1 dzień),
    bo jutro napisze przywitanie na nowym końcie które założe, ops znowu się rozgadałem.

Więc to moje takie uroczyste powrotne odejście, czy jak to napisać.
    Z odpowiedzą od Kruku jak wczoraj dostałem wszystko jest dla mnie jasne, jak zwykle wyszło na to że jestem ślepy.
    Poznałem tu paru ludzi których za przyjaciół miałem, po kłótni (gdzieś na przestrzeni maja tego roku), fochnąłem się na nich,
    na początku sierpnia im wybaczyłem, żałuje, bo mi tylko w głowie namieszali, i przez nich, i przez fakt że umiem rzeczy napisane jak
    byk stoi przeoczyć, wyrobiłem sobie złe zdanie o tym dobrym serWerze, żałuje, i mam nadzieje że mi wybaczycie moje zachowanie.
    Znów się rozpisałem, tak to już mam.

Więc przepraszam jeszcze raz za wszystkie złe słowa jakie o was powiedziałem, mam nadzieję że z czasem mi wybaczycie.

Dziękuje za przeczytanie.

Prawie bym zapomniał, po zamknięciu wątku proszę o zbanowanie tego konta, mam z nim złe wspomnienia.. ten nick.. kiedyś się było. .
    mniej normalnym.​

Reklama
  2. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Hola spowrotem ;)

3. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści: