Witam was dziś zacząłem grę na waszym serwerze! Pozwólcie, że się przedstawię... Nazywam się Marcel. Jestem z rocznika 96 i mam 20 lat. Mam młodszego brata o imieniu Witek (zaprosił mnie tu). Pomagam mu programować lunchera dla was. Nie wiem czy się uda... Pozdrawiam Marcel...
Witaj. Tak jakby co, luncher to raczej byłoby coś do tzw. "lunchu", to, czym się gry odpala, to launcher. Słowo to pochodzi od czasownika "launch", a znać można je nie tylko z tego, że to pliki do odpalania gier, ale mamy również przykładowo "rocket launcher", "potato launcher"- dwa niezwykle przydatne narzędzia destrukcji.
Zacząłem grać na SkyBlock i na razie mam jedną wieżę na zamku, pracuję na swoją wyspę na wyspie _Witek_. /is warp _Witek_ mamy arenę pvp!
Witam cię starszy bracie! Masz już konto na forum! Jak miło, nie zapomnij być zawsze pod moimi pomysłami na Tak! Fajnie będzie grać na SkyBlock. Nie idź w moje ślady i bądź zawsze ogarnięty i grzeczny na serwerze! Pilnuj się przed banem, wiem jaki ty x-rayowiec byłeś gdzie indziej, między innymi na moim serwerze!