Imię:Konrad Dokładny nick w grze:Major108 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:różnie od 2h-6h skyblock,creative Data urodzenia:4 kwiecień 2000r Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: nie jestem pewien ale od 2012,wtedy to była wersja 1.5.2 jak się nie mylę Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:styczeń 2015r Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Uważam że nic nie potrzeba zmienić Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:musi łagodzić konflikty i pomagać nowy graczom Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: gdyż lubię pomagać innym W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: najpierw postaram się załagodzić konflikt słownie jeśli to nie zadziała użyje komend które posiada pomocnik Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. jestem spokojnym i miłą osobą lubiąca spokój.Lubie grać w gry komputerowe i uprawiać sporty.Jestem utalentowanym uczniem dlatego mogę przeznaczyć dużą ilość czasu na gre. Określ swoją dyspozycyjność:różnie najczęściej popołudniu Umotywowanie podania:hmm co by jeszcze dodać? mam po prostu nadzieję że uda mi się zostać pomocnikiem ponieważ lubię pomagać innym i rozwiązywać konflikty
Jestem na NIE - Nie udzielasz się na forum - Nie widuję Cię na serwerze, więc też nie widzę jak pomagasz
Żeby być pomocnikiem z tego co wiem nie trzeba się udzielać na forum, a że mnie nie widzisz na serwach to znaczy że gramy o innych porach dniach.
Całe podanie jest do poprawy, ponieważ jest ono brzydkie z wyglądu, jak i treściowo. Jesteś młodym chłopakiem i uczysz się na błędach, aczkolwiek podstawy gramatyki/ortografii/interpunkcji już powinieneś znać. Treść jest bardzo uboga, brakuje tu rozwiniętych zdań, barwnej treści. Jest to twoje pierwsze podanie, więc można przymknąć oko na błędy w nim, jednakże nie można przymykać oczu na zachowanie gracza w grze, a także zaangażowanie w życiu serwera. Pomoc graczom to najważniejsza z cech przyszłego pomocnika. Z tego co wiem/zauważyłem, nie jesteś stałym graczem tego serwera. Aktualnie moje zdanie w związku z twoją kandydaturą na stanowisko pomocnika jest wstrzymane.