NA sam początek... wszystko dotyczy creative Przenoszę agencję z /p h:1 na /p h:5. Na /p h:1 i /p h:2 planuję zrobić wielki uniwersytet, oraz zespół szkół. Zespół szkół składa się z ośmiu klas podstawówki i czterech liceum. Obok natomiast stoi technikum, można tam iść po skończeniu szkoły podstawowej. Gdy skończy się studia, bądź technikum, można szukać pracy w Republice Witkolandzkiej! A teraz tak szukam ekipy do budowy tego wszystkiego. Rekrutujemy się tutaj na rangę budowniczego. Oto kod rekrutacyjny: 4.Data rozpoczęcia gry w minecraft: Teraz pokażę przykładowo jak należy wypełnić podanie: ___________________________________________________________ Podaniejankowalski 1.Dokładny nick w grze: Mój nick to Jasioxxdd. 2.Jak budujesz? Buduję duże budowle. 3.Jaki jest twój ulubiony blok budowlany w nimecraft? Moim ulubionym blokiem jest blok kwarcu. ___________________________________________________________ Ekipa Budowy: Ekipa nauczycieli będzie wybierana po budowie. Pozdrawiam!
dokładny nick w grze: Maksiu6 jak buduje: no jakieś tam domki ale pamiętam z kimś zbudowałem ogromny szpital dawno temu jaki jest twój ulubiony blok w minecraft: jest to BLOK DIAMENTU a i oczywiście za dobrą sumę XD no najlepiej zapłacił byś mi 5 stckami różnych głów 1 stack = 1 rodzaj głowy a najlepiej gdybyś mi zapłacił na moje konto sklepu na craftapple 00 01 zł [1 grosz][hr] a i kiedy zaczołem grać w minecraft to była wersja 1.6.6 ale nie pamiętam ile lat temu
1.Dokładny nic w grze: FadedStar04 2.Jak buduję: Najczęściej buduję forty w stylu średniowiecza. 3. Jaki jest Twój ulubiony blok w Minecraft: Mój ulubiony blok to "Kamienne Cegły" 4. Kiedy zaczęłam grać w Minecraft: Zaczęłam grę na wersji 1.9. Nie pamiętam ile lat temu.
1.Dokładny nick w grze: SnowSGirlFun 2.Jak budujesz? Często lubię budować "kreatywne" budowle np. pianino. 3.Jaki jest twój ulubiony blok budowlany w minecraft? Zbity lód 4.Data rozpoczęcia gry w minecraft: ok. Grudnia 2013/14 wersja 1.5 jeśli się nie mylę
1.Dokładny nick w grze: fox12 2.Jak budujesz?: Budowle w stylu naturalnym dużo drzewa,kamiena, żwiru itd. Ale także styl nowoczesny. 3.Jaki jest twój ulubiony blok budowlany w minecraft?: Drewno ciemno dębowe, chyba tak się nazywa xd 4.Data rozpoczęcia gry w minecraft: 2014r.
1. Dokładny nick w grze: MasterOfM4A4 2. Jak budujesz?: Nawet ladnie, noeoczesnie, mechanicznie. 3. Jaki jest twoj ulubiony blok budowlany w Minecraft?: Blok kwarcu, potrafie z niego uczynic wspaniale budowle. Data rozpoczecia gry w Minecraft: Od 2011 roku