MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] SKYER

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika SKYER, 20 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SKYER

SKYER Użytkownik

Docenione treści:
    13
    1. SKYER
    2. 19-09-2016
    3. Reklama
    4. Napisałem jeszcze raz ponieważ moderator bez zweryfikowania adresu podanego serwera TS zamknął wątek.
    Tak jak przytoczył Inevara: " oraz innych niewymienionych związanych tematycznie z Minecraft"
    Ten Serwer TS3 Przecież nie jest związany tematyczni z MC, można to przecież sprawdzić. Proszę o weryfikację adresu, o podanie którego jestem oskarżony i ponowne rozpatrzenie wniosku.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Wszystko wyjaśnił Ci lucklucky10 tutaj {LINK}

A ja jeszcze raz powtórzę:
    Zakaz reklamowania dotyczy wszelakich serwerów TS.
    Cytowany przez Ciebie fragment zdania nie odnosi się do ww serwerów TS, przeczytaj raz jeszcze uważnie ten punkt.

Ban pozostaje.

3. PanAbaddon

PanAbaddon Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zaznaczam, iż nie chcę negować ani poddawać w wątpliwość naruszenia zasad regulaminu. Jednocześnie jednak zauważam, że samo jego naruszenie nie powinno stanowić o winie bądź jej braku. Aby dany delikt został zawiniony przez sprawcę musi po jego stronie istnieć zamiar. Umyślny bądź nie. W tym przypadku gracz Skyer naruszył regulamin ale nie w celu reklamy a jedynie pomocy innemu graczowi ( mnie ). Działał więc w szczytnym celu, nie ponosząc z tego tytułu żadnych korzyści i jednocześnie nie działając w żaden sposób na szkodę Serwera. Proszę więc o przynajmniej zakwalifikowanie zachowania Skyera jako reklamy niemyślnej i stosownego skrócenia okresu bana.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę