Gallus 10 letni bachorze, wydałem hajs i sporo pracy na stworzenie expiarki, pisałem dokładnie, że nie bede za darmo robić na noobów i ich dodawać tak poprostu, rozumiesz różnice i twoje pokrzywdzenie ? To ja zapieprzałem kopiąc 50 staków obsa i drugie tyle kupowałem, żeby był expiarka, Inni co mi pomogli zostali dodani, Pisałem o tym, czego nie rozumiesz ? Najlepiej być pasożytem i liczyc na gotową darmowa expiarkę ? Troche godnosci
Po 1. Nie mam 10 lat. Po 2. Chcialem ci nakopac wiecej obsa ale chciales kilof a ja nie mam kilofa. [hr] A i noobem tez nie jestem [hr] O tym ze dalem 5 stackow obsa nie pamietasz... [hr] Krzysio on chce tez 20 zl za ta expiarke to wole sb kupic 3k lvl...
Gallus, nie wprowadzaj ludzi w błąd dobrze ? Rotmiszcz wyraźnie napisał: Dostarczyłeś tyle, nie, więc o co spinasz tyłek. Kłamstwo, tak ja wyżej wstęp do expiarki 950obsa, a nie 20 złotych. #PisaneZTelefonu.
Czy jeżeli ja dostarczyłem 14,5 stacka obsydianu [ale za pieniądze] to też zostanę dodany czy mam jeszcze donieś 14,5 stacka za darmo? Nudzi mi się czasem w grze, dlatego mogę kopać dla was
Spokojnie, Odbudowanie potrwa maksymalnie 20 minut, Tyle czasu muszę tylko muszę na te łachy poświecić, Ludzka a raczej szczurza zazdrośc nie na granic