1.Nick z gry: IANMARTI 2.Data otrzymania bana: 12.03.2016 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: nieumyślne i nieświadome zareklamowanie innego serwera, multikonta, recydywa. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Mineło już ponad pół roku od kiedy dostałam bana, wielokrotnie próbowałam to jakoś odkręcić no ale już swoich błędów nie naprawie :'(. Moje zachowanie było dziecinne i lekkomyślne... bardzo tego żałuję i bardzo za to przepraszam. Mam nadzieje, że spełnicie moją prośbę, bardzo chcę wrócić w wasze szeregi. Jeśli się czegoś bardzo chce, to się to osiągnie
Myślę że już spory czas minął odkąd dostałaś bana, wiem i widzę że bardzo tego żałujesz co zrobiłaś, no cóż ''człowiek uczy się na błędach'' więc myślę że już drugi raz tego błędu nie popełnisz, o ile oczywiście dostaniesz UB. Jak najbardziej, za Ub.
Myślę, że warto dać Ci szansę bo wygląda na to, że żałujesz tego, co zrobiłaś, a długi czas już byłaś zbanowana. Za ub.
Odbanowano. Wiedz jednak, że jeśli pojawi się jakiekolwiek przewinienie z Twojej winy to kara powróci w pełnym wymiarze. PS Nie będzie mnie obchodziło czy to Twój 'brat' czy 'Mama'. Ban zostaje zdjęty.