No więc tak jak w temacie gdy tylko wejde na spawn nic się niezacina i nagle wyskakuje napis disconnet czy coś takiego. Pomóżcie dodam jeszcze że problem występuje tylko na survivalu
Nie wiem, czy to pomoże w związku z twoim problemem, jednakże spróbuj zresetować router, a także komputer. Jeżeli to nie pomoże odinstaluj MINECRAFTA i zainstaluj ponownie.
@Hete_you Możliwe że nie zadziałasz. Mam premke nie pomaga. To coś w kompie musi być coś źle. Kiedyś jak kupie kompa to może się naprawi XD
Moje Odpowiedzi 1.Może coś masz z systemem [ radze zainstalować Ponownie System ] 2.Może Karta Graficzna ci Się Popsuła Nie mam więcej Pomocy... Ale nie wiem może wpadne na coś... [hr] TEN GIF NIE NA TEMAT
Zacznijmy od tego czy masz oprogramowanie java zainstalowane pod odpowiednią wersje systemu.Jeżeli nie to odinstaluj Jave i zainstaluj na nowo.Jeżeli problem to problem występuje dalej to leży : a) po stronie launchera b ) karta graficzna Jeżeli launcher to prosta sprawa zmieniasz launcher i powinno śmigać,a jeśli karta graficzna to wiesz do sklepu kupujesz lepszą i już możesz grać