Imię: Gabriela Dokładny nick w grze: _ToyMangle_ Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najwięcej czasu spędzam na creative oraz na survivalu. Przebywam w różnych godzinach, raz gram po 30 min. raz po kilka godzin. Data urodzenia: 01.08.2003r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.6-1.7. Podejrzewam że to rok 2013. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Podejrzewam że w 2013/2014r. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana na serwerze. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak najbardziej to wytępić graczy za netykietę oraz graczy którzy reklamują serwer i regulamin. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Obowiązki: - Pomcnik powinien jak najbardziej pomagać rangom wyższym oraz ogarniać chat, - Zgłaszać bugi administracji, - Pilnować ładu i porządku na serwerowni, - Pomagać nowym graczom. Uprawnienia: /kick nick powód - np. Za netykietę, /mute nick czas - np. za reklamę na czas nie reklamowania serwera. (Tak wiem że ban się należy do 21 dni.) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem z tego powodu że lubię pomagać nowym graczom. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Poproszę graczy jak najbardziej żeby się przenieśli się na PW, lub poproszę o rozmowę o co chodzi. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, byłam kiedyś wolontariuszką w schronisku dla psów. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Gabriela, mieszkam niedaleko Poznania. Lubię dużo przebywać na komputerze oraz lubię dużo spędzać czasu z przyjaciółmi. Moim zainteresowaniem jest granie w minecraft'a oraz przebywać z zwierzętami. Jestem osobą delikatną, długo chowającą urazę lecz sprawiedliwą i oddaną jak bardzo się zaangażuję. Osobą jestem uśmiechniętą lubię sobie pożartować z kolegami i koleżankami. Określ swoją dyspozycyjność: Moja dyspozycja jest wyłącznie na skype, oraz facebook'u lecz jedynie prywatnie. Zawsze jestem aktywna do działania więc wiem jaka rola to jest być pomocnikiem. Umotywowanie podania: Myślę że się przydam na serwerowni i ruszę dalej.
Heej Problem jest w tym, że nie udzielasz się na forum :C. Ale jak to nadrobisz będzie dobrze ^_^ A tak ogólnie jesteś miła, nawet spokojna XD Myślę że szansę można dać Neutralka :V
Na Nie: - Nie udzielasz się na forum, Na tak: - Pomagasz, może nikt tego nie widzi ale mi pomagała, - Nie miałaś bana, - To jest prawda to co jest zapisane ;p Jestem na Tak.
Długo grasz i znasz obowiązki Pomocnika, Twoje podanie jest ładne, lecz znajdują się w nim małe błędy. Popraw trochę swoją aktywność na forum a będę na TAK. Na razie jestem NEUTRAL.
Myślę nad swoją wypowiedzią chwila... Moim zdaniem: -Nie udzielasz się na forum Plusy to: -Przejrzyście napisane podanie -Większość Warunków spełniona NEUTRAL
Walnę tu te minusy lel: - Nick - Nigdy cb nie widziałem lel - Nie udzielasz się na forum - "W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Poproszę graczy jak najbardziej żeby się przenieśli się na PW, lub poproszę o rozmowę o co chodzi. " Tak każdy pisze, a inaczej już robi..
Bardzo ładnie to uformowałaś, ale jestem na nie Powody : - mało spędzasz na forum Powodzenia! Trochę dłużej pograj ogarnij rzeczy regulamin itp. a będzie okej B).