Imię: Anna (lub Ania jak kto woli) Dokładny nick w grze: Dovemi Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przed i w trakcie wakacji przebywałam na serwerze nawet 5-7 godzin dziennie, jednak przez pierwsze dwa tygodnie września nie byłam w stanie wchodzić na serwer ze względu na całe zamieszanie w nowej szkole. Dlatego też czekałam ze złożeniem podania do dnia w którym poukładam sobie wszystko i mogę śmiało powiedzieć, że na serwerze jestem dostępna zwykle 17:00-21:00. 99% czasu spędzam na serwerze Creative, ponieważ jest to mój ulubiony tryb, na którym można pokazać swoją kreatywność poprzez wspaniałe budowle (lub po prostu pobawić się w rodzinę jak to robi młodsza społeczność serwera ) Data urodzenia: 6 listopada 2000r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W 3 klasie podstawówki zaczęłam oglądać JJayJokera i rok później zaczęłam grać w minecraft na koncie premium mojego brata (przepraszam za wcześniejszą pomyłkę, nie grałam na koncie JJayJokera ). W 1 klasie gimnazjum wykupiłam swoje konto na którym gram do dzisiaj Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2013/2014 - Craftapple był jednym z pierwszych serwerów multiplayer na którym zaczęłam grać. Na początku tylko siedziałam cicho i wchodziłam z moją koleżanką, ale po pewnym czasie zaczęłam wchodzić sama i włączać się w społeczność serwera. Miałam swoje przerwy, jednak zawsze wracam Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Przede wszystkim chciałabym wziąć się porządnie za kulturę czatu. Jedną z większych zmian na jakie chciałabym namówić administrację jest pomysł rozdzielenia czatu na czat globalny i lokalny. Domyślnie jeżeli gracz napisze coś na czasie widzieliby to tylko użytkownicy oddaleni od niego na małą odległość. Jeżeli natomiast, ktoś chciałby napisać coś do wszystkich obecnych na serwerze wystarczyłoby dać np. "!" wykrzyknik przed wypowiedzią. Moim zdaniem, wyczyściłoby to z pewnością czat oraz ułatwiło graczom odgrywanie role play, kiedy to nagle wszyscy na serwerze dostają spam akcjami, bo ktoś bawi się w dom Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia: - możliwość wyrzucenia gracza komendą /kick - możliwość wyciszenia gracza na określoną ilość czasu komendą /mute Pomocnik ma obowiązek: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym pomóc serwerowi w rozwoju i dzięki swojej pracy umilić pozostałym użytkownikom grę na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Jestem zdania, że z każdym człowiekiem można spokojnie porozmawiać. Jeżeli będziesz miła dla ludzi, odpowiedzą ci tym samym. Podstawową zasadą jest pozostawanie obiektywnym w sprawach konfliktowych, co jest ciężkie zwłaszcza kiedy jest w to zaangażowany ktoś znajomy, jednak jest to ważna cecha każdego dobrego pomocnika - obiektywność Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, uwielbiam rozmawiać z ludźmi, prowadzić dyskusję. Jak pewnie już część z was zauważyła - nie udzielam się dużo na forum. Sama założyłam konto na forum tylko dlatego, że serwer nie działał i chciałam porozmawiać z ludźmi na SB czy wiedzą co się stało. Dopiero potem odkryłam forumową społeczność. Tak, więc aktywność na forum postaram się nadrobić jak najszybciej Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Uważam, że jestem dosyć przyjazną osobą. Nie lubię rozpoczynać kłótni i zawsze cierpliwie słucham co druga osoba ma do powiedzenia. Szanuję opinię każdego, dopóki nie obraża ona drugiego człowieka. Staram się podchodzić ze zrozumieniem i cierpliwością do każdego nie ważne ile dana osoba ma lat. Nie mam problemu w kontaktach z ludźmi i wypowiadaniem się na dane tematy, czasami po prostu moja opinia jest tak zawiła i pogmatwana, że ciężko mi ją opisać w słowach. Określ swoją dyspozycyjność: Jak napisałam wcześniej, dostępna na serwerze jestem od 17:00-21:00, natomiast jeżeli chodzi o komunikatory typu skype czy facebook mam do nich dostęp przez cały czas (napisałabym 24h na dobę ale potem ktoś napisze o 4:30, a ja będę spała i będzie foch, że nie odpisuję ) Umotywowanie podania: Mimo, moich minusów mam nadzieję, że mimo wszystko dacie mi szansę wykazania się Myślę, że mam jeszcze wiele pomysłów w głowie oraz będę bardzo pomocna.
Plusy -dość długo grasz w minecraft Minusy -godziny od 17;00 np do 21:00 kogoś nie Będzie a będzie miał sprawę to.... Jak byś była dyspozycyjny bardziej w godzinach np : 14:00- 17;00 było by lepiej -podanie jakoś specjalnie się nie wyróżnia więc... Niestety Więcej jest minusów więc jestem na NIE Powodzenia
To są obowiązki Pomocnika, a nie Moderatora. Ktoś tu pisał na szybko. Podanie się sprawdza x10 razy przed wysłaniem. W wakacje niby siedziałaś 5-7 godzin dziennie, a pierwszy raz widzę Twój nick. Jestem na Creative praktycznie cały czas. Na serwerze Cię nie zauważyłem. Może po prostu nie udzielasz się na chacie (nie pomagasz), więc nie miałem do tego okazji. Masz zerową aktywność na forum. Od (rzekomo) 2013/2014 roku nie znalazłaś czasu/powodu na założenie konta? Przebywanie na forum też jest ważne. Poczytaj czym jest "umotywowanie", bo najwidoczniej nie wiesz. Na pewno nie jest to prośba o "szansę". Pod pewnym podaniem napisałaś: Przy czym sama piszesz, że siedzisz od 17 do 21. Hipokryzjaaaaaa. @ Pomagałaś "bezskutecznie", gdy byłem na serwerze? Bezsens. Piszę dość szybko, więc graczom odpowiadam jako jeden z pierwszych. Dostrzegam każdą osobę, która stara się pomagać i odpisuje nawet wtedy, gdy ja to już zrobiłem. Ciebie w gronie takich osób nie było. Zanegowałaś 2 moje argumenty. Jak już mi odpowiadasz, to zrób to w stosunku do całej wypowiedzi. "Śmieszy" Cię to, że nie dostrzegłem Cię na serwerze? Mnie śmieszy obłuda i hipokryzja. Tylko w wakacje? Skoro grasz od 2013/2014 roku, to nawet z przerwami powinnaś mnie wcześniej zauważyć. Tak samo w drugą stronę.
Plusy: + Wiek + Długo grasz + Nie byłaś karana + Twoje podanie jest bardzo porządne + Twój pomysł z podziałem czatu bardzo mi się spodobał i według mnie powinien trafić do działu z propozycjami, choć nie wiem, czy coś takiego zostałoby wprowadzone Minusy: - Nie widziałem Cię w grze (możliwe, że dlatego, iż mało czasu spędzam na Creativie) Jestem NEUTRAL.
Dziękuję za opinię jednak musze coś wyjaśnić - moja wypowiedź odnośnie tamtego podania dotyczyła faktu, że użytkownik zadeklarował się być na serwerze codziennie 15-21. Sama wiem że kiedy jesteś online i chcesz skupić się na czacie to praktycznie nie masz możliwości robienia niczego innego. Byłam wiele razy świadkiem rekrutacji na różnych serwerach gdzie deklarowali sie ile to oni godzin nie będą siedzieć. Widocznie nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi - każdy z nas ma swoje obowiązki poza grą i nie ma możliwości żeby przez cały ten czas codziennie wchodzić i siedzieć 6 godzin, to jest po prostu niewykonalne, prędzej czy później taki człowiek albo zniknie na jakiś czas albo z tych 6 godzin dziennie zrobi się pół godziny. Dlatego szczerze napisałam ile jestem dostępna co nie znaczy że w niektóre dni nie wejde wcześniej lub w nagłych przypadkach wystarczy do mnie napisać i zobaczę co da się zrobić Nie widziałeś mnie ani razu na serwerze? To śmieszne bo ja cie widziałam kilka razy właśnie w wakacje i wtedy nawet przy tobie pomagałam komuś na czacie, jednak było to bezskuteczne dlatego od tamtego czasu piszę do takich osób na /msg. Ale naprawdę, kto inny, ale ciebie akurat Zielony pamiętam, może to przez nick.
Jestem na NIE. Wszystko wyjaśnione u Zielonego, czasami wchodzę na cv i Ciebie nie widziałem ani razu. [hr] Zielony ma racje Hipokryzja x10 po prostu... [hr] Zielony ma racje Hipokryzja x10 po prostu...
Niema o czym mówić wszystko powiedział Zielony I Nigdy nie widziałam cię na serwerze... Mówię stanowczo Nie