Imię: Kacper Dokładny nick w grze: Ripazha Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jestem dostępny najczęściej od 15:00 do 22:00, najchętniej gram na mc.craftapple.pl w trybie Creative Data urodzenia: 19.10.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Oj dawno to było. Grałem od pierwszej alphy Minecrafta... Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 01.07.2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zaprowadzić porządek i uciszyć irytującą dzieciarnię i spamerów, oraz pomagać graczom, którzy pomocy potrzebują Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Dbanie o porządek, ład, reputację serwera, przestrzega netykiety, regulaminu serwera i upomina innych graczy, aby też tego przestrzegali Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ uważam, że nadaję się do tej funkcji i należycie wykonywałbym powierzone mi obowiązki i zadania, oraz dysponuję dość dużą ilością wolnego czasu W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę upominał obie strony, a w razie konieczności kickował, jeśli upomnienia nie dałyby skutku. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, dobrze współpracuję z ludźmi Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem przyjazny, asertywny, kreatywny, ambitny i wyluzowany. Lubię poznawać nowych ludzi, oraz dużo się śmiać. Umiem podporządkować się pod panujące normy. Wykonuję powierzone mi zadania, sprawdzam się w nadanej mi funkcji. Mam doświadczenie w współpracy z ludźmi Określ swoją dyspozycyjność: 15:00-22:00 Umotywowanie podania: Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, nie zawiodę
Skopiuj wzór i wklej, a potem go wypełniaj, bo pewnie nikomu nie będzie się chciało cały czas zmieniać zakładki, aby patrzeć jakie pytanie było.
Brak pytań. (-) Wiek (+) Krótka gra na CA (-) Konto założone dzisiaj (-) Pierwszy post (-) Jestem na NIE
Krótko grałeś na CraftApple a podanie przed Twoją edycją nie zawierało wzoru (jak wynika z wcześniejszych odpowiedzi), nie widziałem Cię na serwerze i nie jesteś aktywny na forum. W związku z tym jestem na NIE. Pograj z nami trochę dłużej, staraj się pomagać graczom i być aktywnym na forum a będziesz miał większe szanse na zostanie Pomocnikiem. Powodzenia!