Imię:Bartek (Bartosz) Dokładny nick w grze:BaartekHD Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniejziennie przebywam około 2 godzin, najchętniej na Survival Data urodzenia:12.03.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:2014 rok, wersja 1.7.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rozpocząłem grę dnia 25.09.2016 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie byłem karany nigdy Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Chciałbym poprawić atmosferę na serwerze Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: -Pomaganie "wyższym" rangą w "ogarnięciu" serwera. -Udzielać się na serwerze oraz na forum serwerowym. -Pomaganie graczom oraz wytrwałe tłumaczenie do czego służy dana komenda. -Zgłaszać swoim podopiecznym wszelakie bugi znalezione przez Graczy na serwerze CraftApple. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Mam w tym duże doświadczenie, dużo razy byłem w Administracji na innych serwerowniach oraz miałem swój własny serwer. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw spokojna rozmowa, wysłuchanie obu ston czemu zaistniała taka sytuacja następnie podanie kilku sposobów na rozwiązanie zaistniałego konfliktu i spokojne rozwiązanie sprawy. Pozdrawiam BaartekHD
Tak jak już pisały osoby wyżej : podanie się zlewa. Brak dwóch pytań jest w nim mało napisane. Podanie jest krótkie. Do zamknięcia Powodzenia za miesiąc Jestem na NIE
Brak wzoru, podanie się zlewa, a ponadto... Wydaje mi się, że grasz na tym serwerze za krótko, by ubiegać się o tę rangę. Jestem na NIE.