MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Chciałbym być pomocnikiem Lukis987

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Lukis987, 30 Wrzesień 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lukis987

Lukis987 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Łukasz
    Dokładny nick w grze:Lukis987
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najwięciej czasu gramia w minecraft spędzam około 3-5 godz.Najczęściej gram na craftapple
    Data urodzenia:
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:dokładnej daty nie pamiętam przepraszam :(. A na wersi gram 1.10.1
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:przepraszam znowó ale nie pamiętam :(.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:na craft apple nigdy nie dostałem bana tylko 2 razy kicka ale teraz już nie dostaje kicków
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:na craft apple chce zmienić to że gdy kogoś denujemy to żeby on nie móg żucać przedmiotów na działke
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend
    - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.Ale w dyskusiach postaram się być jak najcięściej
    - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda)

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:ponieważ jestem wielkim fanem craft apple i bardzo chce pomuc
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:naprzykład spam, poinformuje gracze żeby przestał/przestała spamić albo bendzie kick
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:posiadam takie umiejętności i wiem że jeśli komuś obrzucają działke to powiem osobie tej żeby nie zwracała uwagi na żucającego to w końcu sobie pujdzie
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.1 jestem chętny do pomocy na serverze i pomaganiu komuś w komendach.2 jestem przyjazny i chętnie pomoge innym.3 pardzo się interesuje serverem craft apple i chcę mu pomuc.4 jeśli bendzie jakaś pomoc naprzykład sprawdzaj coś to jak bende miał czas postaram się to wykonać.5 nie wiem XD.
    Określ swoją dyspozycyjność:gdy będe miał wolny czas możecie na mnie liczyć :)
    Umotywowanie podania:prosze zaakceptujcie moje podanie na pomocnika bardzo chcę pomuc :)
    B)[attachment=1026]

Załączone pliki:

Reklama
  2. _ToyMangle

_ToyMangle Gość

Jestem na NIE

Podanie się trochę zlewa
    Ortografia.....
    Nie odpowiedziałeś na jedno pytanie. Musisz odpowiedzieć na wszystkie pytania.

pozdrawiam :)

3. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Nie podałeś daty urodzenia, nie wypisałeś uprawnień Pomocnika, podanie zawiera bardzo dużą ilość błędów i się zlewa. Nie widziałem też, żebyś kiedykolwiek pomagał a Twój nick widzę po raz pierwszy. Na forum napisałeś tylko 1 post.

Chodziło o to, na jakim trybie przebywasz najchętniej.

To nie jest umotywowanie podania...

Jestem na NIE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę