Imię:Łukasz Dokładny nick w grze:Lukis987 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:najwięciej czasu gramia w minecraft spędzam około 3-5 godz.Najczęściej gram na craftapple Data urodzenia: Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:dokładnej daty nie pamiętam przepraszam . A na wersi gram 1.10.1 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapplerzepraszam znowó ale nie pamiętam . Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:na craft apple nigdy nie dostałem bana tylko 2 razy kicka ale teraz już nie dostaje kicków Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:na craft apple chce zmienić to że gdy kogoś denujemy to żeby on nie móg żucać przedmiotów na działke Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.Ale w dyskusiach postaram się być jak najcięściej - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moda) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiemonieważ jestem wielkim fanem craft apple i bardzo chce pomuc W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:naprzykład spam, poinformuje gracze żeby przestał/przestała spamić albo bendzie kick Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmiosiadam takie umiejętności i wiem że jeśli komuś obrzucają działke to powiem osobie tej żeby nie zwracała uwagi na żucającego to w końcu sobie pujdzie Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.1 jestem chętny do pomocy na serverze i pomaganiu komuś w komendach.2 jestem przyjazny i chętnie pomoge innym.3 pardzo się interesuje serverem craft apple i chcę mu pomuc.4 jeśli bendzie jakaś pomoc naprzykład sprawdzaj coś to jak bende miał czas postaram się to wykonać.5 nie wiem XD. Określ swoją dyspozycyjność:gdy będe miał wolny czas możecie na mnie liczyć Umotywowanie podaniarosze zaakceptujcie moje podanie na pomocnika bardzo chcę pomuc B)[attachment=1026]
Jestem na NIE Podanie się trochę zlewa Ortografia..... Nie odpowiedziałeś na jedno pytanie. Musisz odpowiedzieć na wszystkie pytania. pozdrawiam
Nie podałeś daty urodzenia, nie wypisałeś uprawnień Pomocnika, podanie zawiera bardzo dużą ilość błędów i się zlewa. Nie widziałem też, żebyś kiedykolwiek pomagał a Twój nick widzę po raz pierwszy. Na forum napisałeś tylko 1 post. Chodziło o to, na jakim trybie przebywasz najchętniej. To nie jest umotywowanie podania... Jestem na NIE.