1. Nick w grze: pat277 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Inevara 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 01.10.2016r. 5. Opis wykroczenia: W/w Moderator wyrzucił z serwera za podanie nazwy miejscowości. 6. Dowody: http://imgur.com/a/RlAfW Moderator Inevara po napisaniu przez Ismena miasta Chójki. Dodatkowo wulgaryzm Ch** piszę się przez "u", podwójnie niesłuszny kick. Sekundę później nastąpił kick za napisanie miejscowości Chuy
Spytam- po co te nazwy wypisywano? Wątpię, żeby to było z nagłego przypływu pasji geograficznej, czyli chodziło tylko o to, żeby móc bezkarnie napisać to słowo.
Jak dla mnie skarga bezsensu, bo jest to za równo miasto/wieś jak i omijanie cenzury, moderator, dobrze postąpił wyrzucając gracza z serwera, nie miał czasu by sprawdzić czy jest to naprawdę miasto. Potem to już wyglądało jak prowokacja. #Błędy,PisaneZTelefonu.
Napisałam to tylko ze względu napływu emocji. Nie chciałam przeklinać. Szkoda, że nie napisałam tego znajomej na /priv bo wybucha afera... Następnym razem zrobię inaczej.
Nazwy miejscowości naruszały zasady netykiety, dodatkowo inni gracze zaraz podali celowo następne przykłady. Nazwa miejscowości, firmy czy nazwisko lub imię (niekoniecznie polskie) o wydźwięku wulgarnym będą traktowane zgodnie z zasadą netykiety.