MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pysiaczkowa

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Pysiaczkowa, 2 Październik 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pysiaczkowa

Pysiaczkowa Ta której nikt nie lubi

Docenione treści:
    11
    Imię:
    Emilia

Dokładny nick w grze:
    Pysiaczkowa

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Przebywam w grze od 3-8 godzin w weekendy jestem praktycznie cały czas także w nocy, najchętniej gram na serwerze Survival, ale również wchodzę na Skyblock i Creative.

Data urodzenia:
    13.02.2002

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:
    Grać w Minecraft zaczęłam jakoś na jesień na wersji 1.3-1.4.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:
    Na serwer Craftapple dołączyłam w sierpniu 2016 roku.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:
    Tak, dostałam raz kick'a za netykiete.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:
    Tak, pełniłam.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:
    Jak na tą chwilę nie mam żadnych pomysłów.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Obowiązkiem Pomocnika jest:
    -Być aktywnym w grze jak i na forum
    -Pomagać innym graczom gdy potrzebują pomocy
    -Zgłaszać problemy do VAdministratora lub Administrator
    -Wyjaśniać graczom różne rzeczy.

Pomocnik posiada takie komendy jak:
    -/kick - wyrzuca gracza z serwera
    -/mute - wycisza gracza na określony czas.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:

Gram na Craftapple krótko to fakt, ale widzę że czasami nie ma nikogo z Administracji do uspokojenia graczy a szczególnie w bardzo późnych porach.Więc chciałabym, żeby gracze ponosili konsekwencje za swoje czyny.Bardzo szybko się również zaaklimatyzowałam z serwerem jak i graczami.Myślę że gracze mnie polubili i mają do mnie zaufanie.Parę osób powiedziało mi żebym spróbowała bo przecież do odważnych świat należy :p.Myślę że dam radę w roli pomocnika.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:

Najpierw poproszę żeby przenieśli dyskusje na /msg. Jak to nie poskutkuje zaproponuję żeby przenieśli się na ts'a. Jak to nic nie zmieni wysłucham obydwóch stron i postaram się pomóc.Jednak żadne sposoby nie poskutkują użyje dostępnych komend.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:
    Pewnie :D

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Na co dzień zajmuję się wolontariatem,pomocą w domu jak i znajomym.Jestem wolontariuszką od 2 lat,w tym roku będą już 3 lata.Jestem bardzo wrażliwą,szczerą i uczciwą osobą.Nie lubię gdy ktoś się strasznie wywyższa bo wszyscy ludzie są na równi dla mnie nie ma ludzi gorszych i lepszych.Jestem lubiana w rzeczywistym świecie i tym wirtualnym.Lubię poznawać nowe osoby.Interesuję się modą i makijażem ale to chyba jak każda dziewczyna :p.

Określ swoją dyspozycyjność:
    W godzinach 16-4 jestem najczęściej dostępna.Na weekendy jestem dostępna prawie 24h. Cały czas jestem dostępna na facebooku jak i snapchacie czy instagramie.

Umotywowanie podania:
    Jak wspomniałam wcześniej gram krótko ale dużo osób mówi mi:Naprawdę grasz od Sierpnia? Myślałem/am że dłużej, szybko się zaaklimatyzowałaś :D. Chciałabym dostać się do ekipy CA ponieważ chciałabym pomóc na serwerze.Do odważnych świat należy ;p.

Załączone pliki:

Reklama
  2. GallusXD

GallusXD Kozak

Docenione treści:
    120
    Hmm
    Minusy: Bardzo krótka gra, prawie wogule cię na survivalu nie widziałem
    Plusy: Długo grasz na serwerze.

Jak narazie jestem na NIE, pograj jeszcze trochę i do zobaczenia za miesiąc, chyba wystarczy ;)

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Szczerze mówiąc zaskoczyło mnie twoje podanie. Na serwerze obserwowałem Cie często, jesteś aktywną, uprzejmą osobą. Podanie napisane trochę przeciętnie, żadnego BBCode (-). Na forum jako tako twojej aktywności nie widziałem. 1 post - podanie. Pozostawia to jeszcze wiele do życzenia. Na TeamSpeak3 miło się rozmawia. Niestety, na chwilę obecną jestem NEUTRALNIE nastawiony do twojej kandydatury.
    Udzielaj się na forum. Powodzenia za miesiąc.

4. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Podanie ładne, przejrzyste, błędów szczególnych nie widzę, co świadczyłoby o znajomości języka polskiego (albo umiejętności korzystania ze słownika) i o rozumieniu poleceń (no bo wzór).

Punkt uprawnień i obowiązków, jak rzadko, nie został przekopiowany i wklejony z innego wątku (chyba że to z jakiego podania, ale tego nie widzę).

Aktywność na serwerze nie najgorsza, aczkolwiek do aktywności na forum już można się przyczepić. Tego nie zrobię ze względu na doświadczenie.

Czas gry. W samego Minecrafta rozumiem, że chodzi o jesień innego roku. Co do gry na serwerze, jak wyżej, przyczepiać się nie będę ze względu na doświadczenie.

Jest więcej powodów co do mojej opinii, ale ciężko mi to określić słowami.

Jeste na tak.

@pat277: BB-Code nie jest potrzebny, żeby podanie było ładne i czytelne, jego brak to plus. Do tego twój komentarz "Powodzenia za miesiąc". To raczej nie od ciebie zależy, czy dostanie się do Ekipy, czy nie, odpuść sobie takie teksty.

5. CleverPixel

CleverPixel Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jesteś dość aktywna w grze (gorzej z forum), Twoje podanie jest estetyczne i porządne. Wielokrotnie widziałem Cię na serwerze i wydaje mi się, że jesteś kulturalną i wesołą osobą. Wiesz, na czym polega rola Pomocnika i jakie ma on uprawnienia oraz obowiązki.
    Jestem na TAK, powodzenia! :)

6. _Witek_

_Witek_ Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Tutaj będę na tak często cię widzę jesteś spoko osoba.
    Całkiem często gdy ja walczę z potworami na swojej wyspie na skyblock to pomagasz.
    Szczerze to w nie największym stopniu ale będę na tak!

7. exploding_tnt111

exploding_tnt111 Użytkownik

Docenione treści:
    1
    hmm... życze powodzenia ale rekru nie jest tak łatwe jak sie wydaje z innego punktu widzenia...

Pozdrawiam: Explode

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę