Na początku podania zamieszczam jeszcze prośbę o uchylenie punktu ,,a" dotyczącego powrotu byłego członka do ekipy. Imię: Nikifor Dokładny nick w grze: indianajones1899 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Jeżeli zajdzie taka potrzeba, to mogę być od 20.15 do 22.15, jestem zawsze na survivalu, ale jak mam coś do roboty, to siedzę też na creative Data urodzenia: 31.01.2002 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Grudzień 2012, wersja 1.4.6 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Końcówka sierpnia 2015 do maja 2016, po czym powróciłem we wrześniu 2016. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Jeden kick za spam, wincyj niet Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Zawsze w takich sytuacjach zapominasz co chcesz zmienić . A, na jakimś serwerze widziałem fajną opcję kupienia i postawienia sprzętów np. namiotów, stołów itp. zrobionych za pomocą command blocków. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Jego główny obowiązkiem związanym jednocześnie z jego komendami jest ogarnianie czatu wykopując ludzi łamiących postanowienia regulaminu (komenda /kick) i wyciszając tych zbyt naprzykrzających się (komenda /mute). Jednocześnie musi pomagać graczom w zrozumieniu podstaw rozgrywki i komend, wykonywać zadania zlecone przez wyższych rangą i zgłaszać bugi do administracji. No i jeszcze na forum musi być aktywny. Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Ponieważ byłem już pomocnikiem, wiem z czym to się je, poza tym mam dar przekonywania, lubię pomagać (jak każdy kto składa podanie), i z rzadka zdarza się, że ktoś świruje, i nikt go nie kopie, ale wiadomo- każdy spotyka się z taką sytuacją, więc to nic nowego. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw delikatnie, rozmową (chyba, że to ewidentne łamanie regulaminu, wtedy kop), potem jak nie poskutkuje to próba nr. 2, i dopiero wtedy kop. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Naturalnie. Potrafię również całkiem szybko zawierać nowe znajomości. Opisz swoją osobę: No i najcięższy punkt podania, bo trzeba najwięcej napisać . Nazywam się Nikifor, mam 14 lat, mieszkam w pomorskim, w gdańsku. Chodzę do 2 gimnazjum (jako jeden z ostatnich roczników ). Moim hobby jest czytanie książek (Władca Pierścieni: Dwie wieże, ulubiona książka Bin-Ladena), oraz wspinaczka. Generalnie jestem człowiekiem spokojnym, z poczuciem humoru (czarnym) i dystansem do siebie. Ostatnio pojawiła się u mnie gastrofaza, więc mam z tym problem, ciągle tylko chce mi się jeść. Grę w Minecrafta zacząłem całe wieki temu, ale pamiętam swoją pierwszą rozgrywkę, odkrywając wszelkie sekrety i legendy (gdzie jest portal do nieba???). To były piękne czasy... A potem na łeb zawaliła się szkoła. Poza Minecraftem grywam jeszcze w MGS; ta gra jest po prostu świetna. No i poza światem komputerowym grywam jeszcze w RPG z kuzynami. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny codziennie od 20.15 do 22.15, oraz na TS w tych samych godzinach Umotywowanie podania: Składam je, gdyż już raz byłem tu pomocnikiem, umiem odpowiednio przemawiać do graczy, nie wywołuję konfliktów i jestem miłym i przyjaznym graczem
Zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji o możliwości dopuszczenia kandydatury powracającego Pomocnika. Maksymalny czas oczekiwania na wynik głosowania 24 godziny od teraz.