Nick w grze: GanguSsSek Nick oskarżonego: XefXef Serwer: Survival Przybliżona data: 02-10-2016 Opis wykroczenia: Criticalse Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=u2dMqUsQXXs Polecam obejrzeć w zwolnionym tepie 0:07-0:10 Sekunda widać jak lecą zemnie Particklesy Criticlów chociaż gracz nie skacze Jak wiemy gracz ten to Bandolff więc polecam dać Perma na jego konta: XefXef, AUROS oraz AUROS2 ponieważ ten gracz miał już sporo banów na Multikontach za cheaty
To jest cheat? To wygląda raczej na porządną klepe Jak padłeś to po prostu się do tego przyznaj a nie będziesz robił skargę jak w tym filmie nie widać niczego podejrzanego. Nie raz widziałem takie rzeczy i nie widać większych zaskoczeń gracz po chwili zaczął skakać i dostałeś jeszcze większe obrażenia.
Po uj się wypowiadacie skoro widać ze się nie znacie wiecie Criticalów bez skakania w minecraft'cie nieda sie zrobić A ewidetnie widac Perticklesy z Criticalów w 0:07-0:10 i też widać ze w tym momencie nawet gracz nie skakal sekundzie polecam ogladac w zwolnionym tepie No chyba ze nie wiecie co to Particklesy + Ten gracz miał już bana na IP i podlega pod niego recydywa.... heh chwalił się ze ominął bana na IP VPN'em x,DD http://scr.hu/0qduq/6sdmo Ja nie wiem czego wy tu nie widzicie Niech się wypowie ktoś kto się zna
Recydywie podlega dopiero wtedy, gdy złamie regulamin. Dobrze znamy i rozróżnamy rodzaje cząsteczek. Gdy się odwróciłeś oskarżony mógł być już po skoku biorąc pod uwagę opóźnienie spowodowane pingiem twoim i oskarżonego. Był już na ziemi, gdy serwer zaliczył i wysłał do ciebie informację o uderzeniu krytycznym. Dodatkowo widzimy, że oskarżony skakał, ale nie zawsze "weszło" uderzenie krytyczne. A cheat na krytyki powoduje "pewne" wejście. Niejasna sytuacja i jedno podejrzane uderzenie przedstawione w ciągu tych 3s nagrania, to zdecydowanie zbyt mało by móc z pełnym przekonaniem ukarać oskarżonego. Ale ok, jestem świeżo po awansie i może nie umiem rozpoznać "czegoś" co ty widzisz. @Edit Cóż, chyba jednak byłem ślepy xD
Miszczu po uja się wtrącasz :]? 0:08 sekunda mniej więcej pierwszy hit jak już byłem w rogu idealnie widać jak gracz mnie bije bez skakania i leci krytyczny hit zaraz prześle osobny Filmik Aha Kruku chciał bym ci powiedzieć że na 1.9 ten Cheat na kryty nie powoduje aż tak pewnego wejścia jak ci się wydaje bo już sparawdzałem te cheaty u siebie na prywatnym serwerze oraz na serwie premium 1.9 Tym bardziej że wiem jakich cheatów używa oskarżony ;] https://www.youtube.com/watch?v=Hkol9nsBVIg&feature=youtu.be
Nie raz widziałem jak "Niby to jest anty" a mógł być lag [hr] Była już w skardze na rotmiszcza napisane że w którejś tam minucie igsub123 został uderzony mieczem i się nie ruszył kilka sekund później zniknął. Myślę że to był lag tego typu że igusba123 zlagowało mogło go też wywalić z mc ale tego nie ujawniono bo film się kończy po zginięciu gangusssek. [hr] Znalazłem punkt zaczepienia Gangusssie Masz cheat pokazujący użycia armora [hr] Fajny kliencik pewnie reszte schowałeś [hr] A i jeszcze jedno mówiąc o tych kontach xefa to mogę chyba podać twoje przed banem za ten cheat bardziej wspomagacz ale ok. Czekam tylko na pozwolenie czy mogę podać twoje bany [hr] I muli
Lol to są zwykłe mody xDDD hahaha beka Admini jak chcą mogą mnie sprawdzić w każdym momencie ;] Widac ze ty to igus lol Chociaż wątpię aby ktoś tutaj z administracji potrafił sprawdzić czy ktoś ma cheaty chodzi o pliki ;] A nie sory przecież GangussHackClient to cheaty no dobra nie będę juz klamal xD
Gangus, ty też wcale święty nie jestes. Twoja czarna przeszłość nie zniknie jeśli na to liczysz. Skończcie tą kłótnie, Kruku ocenił materiał dowodowy, lecz może się mylić, dlatego czeka na wypowiedź Administratora, i wam to polecam, bez żadnych zbędnych wypowiedzi w tym wątku Ja osobiście nic tu nie widzę.
Pat ja wiem że ja wiele złego zrobiłem Ale wiesz ja potrafię przestać ale z tego co widać to niektórzy Ekhem..BanDolff nie potrafią I Wiedz że na to nie licze Wiesz ja grałem na cheatach i dalej sprawdzam jak to działa Więc doświadczenie w tym mam Hate_you wiesz co warto by było gdyby jeszcze dali Perma na jego multikontach AUROS i AUROS2 ;]
Miszczu, Czemu kłamiesz, jak jeszcze się "kumplowaliśmy " to się na TS chwaliłeś, że miszczu15 to twoje konto na forum CA. Co do skargi, żeby nie nabijać zbędnych postów usuwam mój stary post, wszystko opisze tutaj. I Rzecz Skończcie ze spamem, poczekajcie na wypowiedź Administratora. II Rzecz @Miszczu15 To była całkiem inna sprawa, bo igusb123 się wylogował podczas walki, wtedy były problemy z pluginem. 0:10 Widać jak Igusb123, paraduje po arenie, więc go nie wywaliło, laga też nie miał bo jadł jabłko. III Rzecz @XefXef, widać, że bijesz krytykami bez podskoku, rozważając to co napisał Kruku, wątpię aby tak było, dlaczego. Ponieważ film chodzi płynnie, nie widać żadnych (lagów). Jak dla mnie Perm ban dla XeFXef związku z recydywą, Co do Igusb123, nie ma twardych dowodów, w jego przypadku bym umorzył sprawę. Pozdrawiam, miłego dnia.
Eee, nie wiem czy oglądamy ten sam film, ale ja widzę, że oskarżony biegnie i ładuje kryty. Jak Gangus wyszedł z eq to widać, że biega, a nie skacze, jak można tu powiedzieć "nie wiadomo, może skoczył" LEL. Jak na moje to jest obvious. pat, nie adminuj.
Spokojnie już jeden z nich poległ na arenie ze swoimi kolegami. Co do skargi, jestem za banem, ze względu na to, iż biłem się z nimi i wiem, iż igusb123 i XefXef [BANDOLFF] nie są czyści. Jak będę miał dowody na nich, doniosę.
HeHeHe szkoda mi was wrzystkich,patrzcie na to 2 czy tam 3 kolegow grajacych od 5 czy tam 4 edycji na setkach kont przez bany a jednak dalej komentuja rozgrywke innych graczy i jak oni graja. Nie pisze tego zeby nikogo urazic ale mysle ze lepiej to zostawic administracji a nie klucic sie o to kto co wie czy umie bo widze ze tak nabijacie posty ze ich policzyc nie umie. XeFeX
Niewystarczające dowody. / Fail, żeby nie było że są jakieś przekręty to zostawiam to pod ocenę innemu członkowi administracji.
Wszystko staje się widoczne jak na dłoni gdy zmniejszymy szybkość filmiku do 0,25. Gracz XefXef co najmniej cztery razy pod rząd uderza przeciwnika krytycznym ciosem. Kruku, nic wielkiego się nie stało, ale następnym razem bądź bardziej uważny. Ban permanentny